Zondag 16 april: Paaseieren zoeken bij TC’91 Stadshagen – 10.30 uur

De jeugdcommissie van TC’91 Stadshagen nodigt alle jeugdleden tot en met 12 jaar uit om zondag in de pauze van de World Tour chocolade paaseieren te komen zoeken. Zo rond 10.30 uur ben je welkom. Ook broertjes en zusjes die nog niet lid zijn, zijn van harte welkom. Na het startsignaal, zo rond 10.45 uur mag je gaan zoeken. Overal op het terrein liggen paaseieren verstopt. Er liggen ook 5 gouden eieren verstopt. Vind je een gouden ei, dan win je een echte chocolade paashaas. Dus hopelijk tot zondagochtend allemaal.

20 april deadline inschrijving Westenholte Open Jeugdtoernooi 2017

Voor de 7e keer kan de jeugd in de “meivakantie” meedoen met het Westenholte open jeugdtoernooi van maandag 24 april t/m zaterdag 29 april. Het zou leuk zijn als er lekker veel tennissers van TC’91 aan mee doen. Maandag 24 april speelt Rood, dinsdag 25 april Oranje en woensdag t/m zaterdag tennissen Groen en Geel. Inschrijven kan t/m donderdag 20 april.

Open Westenholte Jeugd Toernooi >> inschrijven

Westenholte Open Rood >> inschrijven

Westenholte Open Oranje >> inschrijven

Zomertrainingen zijn begonnen!

Vanaf maandag 10 april zijn de zomertrainingen voor de jeugd weer begonnen. Alle jeugdleden die zich hiervoor hebben opgegeven hebben persoonlijk een bericht ontvangen. Let op: als je gebruik maakt van de zomertrainingen dan moet je automatisch lid zijn van TC’91 Stadshagen. Tot en met eind april kan er nog gebruik gemaakt worden van aantrekkelijke welkomstaanbiedingen!