Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij, Fysiotherapie Gezondheidshuis, sponsor van TC’91. Als sponsor willen wij graag wat voor de club betekenen en willen we bijdragen aan een gezonde en blessurevrije vereniging. Om deze reden bieden wij de leden van TC’91 de volgende diensten:

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur vindt om de week plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van TC’91 bij de kinderspeelhoek. Hieronder vind je een link naar het rooster* met de dagen waarop wij aanwezig zijn.

Rooster Inloopspreekuur Fysiotherapie Gezondheidshuis Stadshagen

* wijzigingen onder voorbehoud

Tijdens het inloopspreekuur kun je vragen stellen of advies vragen aan een fysiotherapeut. Ook als je een blessure hebt kun je bij ons terecht om je klacht te laten beoordelen. Deze screening is gratis. Mocht verdere behandeling noodzakelijk zijn, dan kunnen we direct een afspraak voor je plannen bij een van onze fysiotherapeuten.

Binnen 24 uur een afspraak op de praktijk

Voor leden van TC’91 hebben wij op werkdagen altijd binnen 24 uur een plekje in onze agenda’s. Meld je hiervoor aan via onze website of bel naar 038-4268305. Vermeld hierbij dat je lid bent van de vereniging en wij regelen de rest!