Actief weekend voor jeugd bij TC’91

Actief weekend voor Jeugd bij TC ’91 Stadshagen

Op zaterdag 30 januari waren er ruim 30 kinderen op de tennisclub actief met de Olympische en Paralympische Spelen.

Dit werd georganiseerd door Florian Middag met mede leerlingen van de ALO in Groningen.
Kinderen konden op deze dag kennismaken met verschillende sporten en het verschil tussen de Olympische en Paralympische Spelen.  De kinderen kwamen erachter dat het toch wel lastig is om te sporten met een handicap.

Op zondag 31 januari heeft het 2e Rood toernooi plaatsgevonden voor alle Rood kinderen
(leeftijd 6-9 jaar) van alle Zwolse verenigingen. Er waren 19 enthousiast deelnemers die veel wedstrijden gespeeld hebben deze ochtend. We waren ook erg blij met de oudere jeugd die geholpen hebben met de telling. Allemaal bedankt!

Onze Sponsors