Vacature – Uitbreiding PR & Sponsorcommissie met twee nieuwe commissieleden

Uitbreiding PR & Sponsorcommissie met twee nieuwe commissieleden

Het public relations – en sponsorbeleid van TC’91 Stadshagen is erop gericht om plaatselijke en regionale bedrijven exposure en meerwaarde te bieden door positieve naamsbekendheid, reclameborden en winddoeken langs de banen en actieve betrokkenheid bij de door TC’91 Stadshagen georganiseerde evenementen.

Om dit optimaal te realiseren vergt dit tijd en vasthoudendheid en is een uitbreiding van de PR & Sponsorcommissie met twee enthousiaste en gemotiveerde commissieleden noodzakelijk.

PR & Sponsorcommissie

De PR & Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het verwerven van inkomsten uit sponsoring, fondsen en subsidies voor TC’91 Stadshagen. De commissie legt contacten met potentiële sponsoren en onderhoudt contacten met bestaande sponsoren. Doel is de verkoop van advertenties en reclameborden, – winddoeken of eventueel realiseren van bijdragen in natura.

Tevens behartigt de commissie de belangen van sponsoren in overeenstemming met de verenigingsbelangen en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het public relations beleid.

De commissie bestaat momenteel uit drie vrijwilligers, waarvan één voorzitter. De commissie valt rechtstreeks onder het bestuur en is middels de voorzitter van de commissie (Bert Wieten) vertegenwoordigd in het bestuur.

• Breidt het sponsorbestand uit door actief op zoek te gaan naar sponsoren
  • Onderhoudt contact met bestaande sponsoren en investeert in de relatie met sponsoren door het organiseren van diverse evenementen
  • Denkt mee en geeft vorm en uitvoering aan het public relations – en sponsorbeleid
  • Vertegenwoordigd inhoudelijk de vereniging in externe communicatie
  • Bepaalt sponsoruitingen in overleg met de Communicatie Commissie
  • Houdt nauw contact met de andere commissies inzake sponsoring en fondsenwerving
  • Stelt een (kort) jaarverslag op met kengetallen over de sponsoring activiteiten

Tijdsbesteding

Het actief zoeken naar potentiële sponsoren en uitbreiding van de communicatie dient verder te worden opgepakt. De tijdsinvestering is een inschatting op basis van het bestaande sponsoren bestand en de verwachting van het aantal nieuwe sponsoren in het komende jaar. Dit zal neerkomen op ongeveer 10 uur per maand. Piekmomenten (mogelijk bij de organisatie van een evenement) en de vergaderingen zijn niet meegenomen in de inschatting.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar gezellige en gemotiveerde commissieleden, die zich goed kunnen vinden in het volgende profiel:

• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief
  • Je bent commercieel, representatief en enthousiast
  • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen
  • Je hebt goede organisatorische vaardigheden
  • Ervaring met acquisitie, sponsorwerving en onderhandelingen is een pré
  • Hebt een sterk (zakelijk) netwerk in de omgeving van Zwolle

Heb je interesse?

Wil jij je graag vrijwillig inzetten voor onze sportieve en gezellige vereniging? Past bovenstaande bij je en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan het exploitatieresultaat van onze vereniging? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je korte motivatie naar bestuur@tc91stadshagen.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bert Wieten op telefoonnummer 038-4212128 of mail kl.wieten@home.nl.

Fysiotherapie Gezondheidshuis heeft een tweewekelijks inloopspreekuur op de dinsdagavonden van 20.00 – 21.00 uur in het clubhuis van TC’91. Op de website van het Gezondheidshuis staan de actuele data vermeld van het inloopspreekuur, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn fysiotherapeuten van Fysiotherapie Gezondheidshuis aanwezig tijdens meerdere toernooiweken in het jaar.

Precieze invulling daarvan melden wij op onze website.

Mail problemen en migratie TC91 mail op donderdag 28 oktober
October 24, 2021
Door Frank Overgoor
Tennissen in je eigen wijk! – Zaterdag 4 september Open Dag bij TC’91 Stadshagen
August 31, 2021
Door Frank Overgoor
Extra service voor de leden
August 18, 2021
Ik wil tennis(lessen) proberen
July 3, 2021
Update Juni 2021 – Inloopspreekuren Fysiotherapie Gezondheidshuis Stadshagen
June 22, 2021
Kerstklaverjassen 2021 op vrijdag 17 december
October 30, 2021
Door Frank Overgoor
Doe jij ook mee met de Gratis Online Pubquiz?
May 24, 2021
Lesrooster Tennisschool kilian bekend
April 2, 2021
Door beheer
Kom tennissen bij TC’91 Stadshagen en profiteer nu van de voorjaarsactie!
March 18, 2021
Inschrijving zomer lessen mogelijk
March 6, 2021
Racket laten bespannen?
January 11, 2021
Salland Zorgverzekeringen Aanbieding
November 22, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
June 30, 2020
Extra Update Corona
March 15, 2020
Update Corona
March 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
March 8, 2020
Woordje van de voorzitter
January 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
December 11, 2019
Salland Clubactie 2020