Vacature – Voorzitter Technische Commissie

Voorzitter Technische Commissie

(bestuursfunctie)

Technische Commissie

De Technische Commissie is het hart van al het wedstrijdtennis binnen TC’91 Stadshagen voor senioren en in sommige gevallen ook voor jeugd tennis. De technische commissie is o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van de voorjaar- en najaarscompetitie. De technische commissie begeleid en stuurt ook de toernooicommissies aan van de open en clubtoernooien zoals ons voorjaar-, zomer- en najaar toernooi en de senioren clubkampioenschappen.

Werkzaamheden Voorzitter Technische Commissie

• Aansturing Technische Commissie
  • Coördineert de organisatie van de verschillende competities
  • Coördineert de organisatie van de verschillende open en clubtoernooien
  • Coördineert de FTO competitie
  • Coördineert de Toss

Werkzaamheden Technische Commissieleden

De technische commissie bestaat uit 3-4 commissieleden, die aangestuurd worden door de voorzitter Technische Commissie:

• Organiseren van voorjaar- en najaarscompetitie: opzetten promotie materiaal, opzetten en activeren van inschrijvingen, formeren van competitieteams, inschrijving van competitieteams, opzetten van wedstrijd- en baanplanning en organiseren van huldiging en afsluitingen
  • Organiseren en coördineren van open en clubtoernooien in samenspraak met toernooicommissies: opzetten promotie materiaal, beschikbaar stellen van tennisbanen, promoten van toernooien.
  • Organiseren van Senioren Clubkampioenschappen in samenwerking met toernooicommissie
  • Organiseren en aansturen van Toss
  • Aanspreekpunt voor alle leden omtrent wedstrijd-, toernooi en recreatieftennis.

Tijdsbesteding voorzitter en commissieleden

De tijdsbesteding zal naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld. De onderlinge taakverdeling bepaalt de voorzitter en de commissieleden zelf, evenals de vorm en frequentie van de vergaderingen. De opstart zal mogelijk wat meer tijd in beslag nemen. De beheersing zal mogelijk 2 tot 3 uur per week zijn. Op piekmomenten, zoals tijdens de competities zelf zal dit meer zijn.

Profiel Voorzitter Technische Commissie

• Je vindt het leuk om een commissie aan te sturen
  • Je hebt affiniteit met wedstrijd tennis (bij voorkeur ben je zelf competitie- en actief toernooispeler)
  • Je bent bereid om opleiding te doen tot verenigingscompetitieleider of toernooileider
  • Je bent bekend met competitiereglementen of bent bereid hier bekend met re raken
  • Je bent creatief en in staat om dingen te organiseren zoals huldigingen, afsluitingen en toernooi prijsuitreikingen.

Heb je interesse?

Vind jij het leuk om je in te zetten voor de Technische Commissie van de vereniging, dan is dit geknipt voor jou!

Stuur zo snel mogelijk een mailtje met je korte motivatie naar bestuur@tc91stadshagen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Diederik van Hogendorp op telefoonnummer 06-13602089 of mail d.vanhogendorp@hotmail.com.

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Inschrijving winter lessen mogelijk
september 19, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Extra Update Corona
maart 15, 2020
Salland Zorgverzekeringen Aanbieding
november 22, 2020
Door beheer
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020