Vacatures – Twee leden voor de barcommissie

Twee leden voor de barcommissie

TC’91 Stadshagen heeft een van de actiefste jaarkalenders van de Zwolse tennisverenigingen. Dat betekent dat er jaarlijks veel evenementen zijn, naast de reguliere dagen waarop er bij TC’91 Stadshagen vrij getennist kan worden en getraind kan worden. Op al deze dagen is het noodzakelijk dat er door middel van barvrijwilligers de mogelijkheid is om in de kantine of op het terras te zitten en daarbij een drankje of een hapje te bestellen.

Barcommissie

De barcommissie heeft als doel om de jaarkalender gevuld te krijgen met barvrijwilligers. Alle leden van TC’91 Stadshagen draaien een aantal vrijwilligersuren in de vorm van bijvoorbeeld: bestuur, commissie of de organisatie van een evenement. In alle andere gevallen kan dit voldaan worden door 3 bardiensten te draaien (of: in het geval dat je competitie speelt 4 bardiensten).

• Evenementen inventariseren
  • De jaarkalender vaststellen in het bardienstsysteem
  • Zorgen dat tijdens de pasjes afhaaldagen de jaarkalender gevuld wordt
  • Herinneringen uitsturen indien niet (volledig) voldaan is aan de vrijwilligersuren
  • Zorgen voor inval in geval van uitval door ziekte of iets dergelijks

Tijdsbesteding

De tijdsbesteding is rondom maart/april het grootste tijdens de pasjes afhaaldagen en de dagen daarna waarna mensen via herinneringen alsnog kunnen inplannen voor bardiensten. Daarna draait het om het opvullen en aanvullen van mensen en zal de tijdsbesteding rond de 1-2 uur per week liggen.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar gezellige vrijwilligers die zich goed kan vinden in het volgende profiel:

• Je hebt affiniteit met computersystemen zoals Excel en bent handig met ICT systemen
  • Je bent goed in het direct benaderen van mensen
  • Je bent flexibel maar zorgvuldig bij het bijhouden van bardienstsysteem

Heb je interesse?

Wil jij je graag vrijwillig inzetten voor onze sportieve en gezellige vereniging? Past bovenstaande bij je en wil je bijdragen aan het open hebben van de kantine het gehele jaar door? Stuur dan een mailtje met je korte motivatie naar bestuur@tc91stadshagen.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Diederik van Hogendorp op telefoonnummer 06-13602089 of barcommissie@tc91stadshagen.nl

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

oktober 21, 2019
oktober 19, 2019