//
Clubkleding

TC’91 Stadshagen clubkleding

Aan alle leden en ouders van jeugdleden,
Na de succesvolle introductie van clubkleding vorig jaar waarbij meer dan 150 leden clubkleding hebben besteld, willen we ook dit jaar middels deze nieuwsbrief de clubkleding onder de aandacht brengen. De Head lijn is exact hetzelfde als vorig jaar en tot 1 april 2018 gelden speciale prijzen.

Waarom clubkleding?
Wat is het aanbod?
Hoe zijn de prijzen bepaald?
Sponsoring
Hoe te bestellen?

Waarom clubkleding?

In de afgelopen twee jaar hebben we al veel gedaan om de herkenbaarheid en uitstraling van onze vereniging verder te verbeteren. Een verlengstuk hiervan is om dit ook op de baan te doen. Herkenbaarheid en een eenheid uitstralen, dat is de basis gedachte achter de clubkleding bij TC’91 Stadshagen. Clubkleding versterkt dit, zowel onderling, als richting andere verenigingen, maar ook richting potentiële nieuwe leden. Graag willen we het verenigingsgevoel en het teamgevoel hierdoor verder versterken.
Wat is het aanbod?

De clubkleding is voor iedereen beschikbaar, voor zowel seniorleden als jeugdleden. De clubkleding van het merk Head bestaat uit een shirt of polo met korte mouwen, een korte broek of skort (rokje met broekje) en een trainingspak. Ook is er een (mouwloze) tank top voor dames en meisjes beschikbaar.

Nieuw dit jaar zijn de hoody’s voor zowel seniorleden als jeugdleden. Deze zijn in donkerblauw uitgevoerd. Ook nieuw is dat de tank top voor dames en meisjes naast wit nu ook beschikbaar is in donkerblauw.

De shirts, polo’s en trainingsjacks dragen aan de voorkant het logo van TC’91 Stadshagen (junioren eventueel met speciaal kids logo en het logo van Tennisschool Manon Jonker). Het trainingsjack heeft ook het logo van TC’91 Stadshagen op de achterkant (ook eventueel als speciaal kids logo). Daarnaast hebben alle kledingstukken het logo van Reuvers Sport.

Klik hier voor een clubkleding overzicht

Een impressie is ook beschikbaar in de kantine. Er zijn dit jaar geen pasavonden gepland.

De kleding is en blijft jouw eigendom. Er zijn dus ook geen beperkingen in het dragen van de kleding. Clubkleding is logischerwijs niet verplicht.

 Hoe zijn de prijzen bepaald?

We hebben geprobeerd de kosten voor de aanschaf zo laag mogelijk te houden. Samen met Reuvers Sport en Tennisschool Manon Jonker is het gelukt om een gunstig pakket aan te bieden, zodat clubkleding voor iedereen bereikbaar kan zijn. De vereniging levert hier zelf ook een bijdrage aan.

Tot 1 april 2018 geldt een speciale prijs. Reuvers Sport biedt de kleding aan met 25% korting op de winkelprijs. Als je een volledige set bestelt, is de korting 30% over het geheel. Daarnaast sponsort Tennisschool Manon Jonker de kleding voor jeugdleden, zodat deze tegen nog gunstigere voorwaarden aangeboden kan worden. De vereniging neemt de kosten van de bedrukking voor alle kleding voor haar rekening.

 Sponsoring

Voor sponsors is dit een unieke kans om kledingsponsor te worden. Dit is met name geschikt voor competitie teams. Op de clubkleding is ruimte voor verschillende (logo) uitingen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Sponsorcommissie.

 Hoe te bestellen?

De clubkleding inclusief opdruk is uitsluitend te koop bij Reuvers Sport. Leden kunnen clubkleding passen en bestellen in de winkel. Hier zijn diverse pasmaten beschikbaar. Zo kan je passen, kijken en voelen welk kledingstuk de voorkeur heeft. Bestelformulieren zijn ook daar aanwezig.

Je kunt er voor kiezen om met een hogere korting een hele set te kopen, maar één of twee kledingstukken mag natuurlijk ook. Alle informatie over prijzen en maten staan op het bestelformulier. Er zijn verder geen extra kosten. Je kan de clubkleding bestellen door het bestelformulier in te vullen en in te leveren bij Reuvers Sport. Er wordt contact met je opgenomen zodra de bedrukte kleding binnen is.

Klik hier voor het clubkleding bestelformulier, inclusief prijzen

 Meer informatie

Heb je vragen over de clubkleding? Neem gerust contact op via clubkleding@tc91stadshagen.nlof bezoek de website www.tc91stadshagen.nl voor meer informatie.
Alles over passen, bestellen en leveren neem contact op met Reuvers Sport, Assendorperstraat 126, Zwolle. Telefoon: 038-4216675 of info@reuverssport.nl

Informatie over sponsoring: sponsorcommissie@tc91stadshagen.nl

Inloopspreekuur Fysiotherapie Gezondheidshuis

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.
https://www.gezondheidshuisstadshagen.nl/zorgaanbod/fysiotherapie/tc-91

Laatste berichten

Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Door Mischa
Extra Update Corona
maart 15, 2020
Door Mischa
Update Corona
maart 12, 2020
Door Mischa
Inschrijving winter lessen mogelijk
september 19, 2020
Door Mischa
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Door Mischa
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Door Mischa
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Door Mischa
Salland Clubactie 2020
december 7, 2019
Door Mischa
Daluren rittenkaart
november 18, 2019
Door Mischa
Geen tennisles tijdens schoolvakanties
oktober 21, 2019
Door Mischa
Paard Veulen Toernooi op zondag 3 november
oktober 19, 2019
Door Mischa
Indeling Tennislessen winter 2019-2020
oktober 6, 2019
Door Mischa
Inschrijven Winter lessen mogelijk
september 15, 2019
Door Mischa
Zomerlessen hervat in week 35
augustus 26, 2019
Door Mischa
Clubkampioenschappen TC91 – Schrijf je nog snel in!
augustus 20, 2019
Door Mischa
TC’91 Stadshagen organiseert van 15 tot en met 21 juli 2019 het Tennisschool Manon Jonker Brons TC’91 Stadshagen Open
april 19, 2019
Door Mischa
Fysiotherapie Gezondheidshuis Stadshagen
mei 23, 2018
Door Mischa
Lid Worden
maart 27, 2020
Door Mischa
In memoriam
maart 27, 2020
Door beheer

Onze sponsoren

No Banner to display