Competitie – toss

Toss

Toss-tennis zijn wekelijks ‘georganiseerde’ tennisochtenden en –avonden waaraan eenieder (dus ook leden die nog niet zo lang spelen) mee kan doen. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, maar kunt (zonder tennispartner) op de hiervoor gestelde tijden komen.
Afhankelijk van de deelname wordt er normaliter in wedstrijden van ongeveer een half uur in wisselende samenstellingen gespeeld. Doel van toss-tennis is om eens tegen andere leden te spelen en eens wat andere leden te leren kennen. Voor dit laatste kun je uiteraard gebruik maken van de gastvrijheid van de kantine om eens even na te kletsen met toss-deelnemers of anderen.

Tijden

De toss-tijden zijn op maandagavond van 19.00 tot 23.00 uur en op vrijdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur voor alle leden.
Op de woensdagochtend worden door de dames de banen gebruikt tussen ongeveer 9.30 uur en 12.00 uur.

Aantal Banen

In het baan en parkreglement is opgenomen dat de maandagavond toss maximaal over vier banen beschikt. De vrijdagavond toss heeft bij voldoende deelname recht op alle beschikbare banen (naast de trainingsbanen). De damestoss kan dit op de woensdagochtend zelf bepalen aan de hand van de hoeveelheid deelnemers.

Periode

Vanaf begin april tot en met medio oktober. In de winter vindt er geen officiële toss plaats!

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

oktober 19, 2019
oktober 6, 2019