Extra richtlijnen i.v.m. corona

Extra richtlijnen competitie 2020 mbt Senioren

In verband met Corona, hebben wij extra richtlijnen opgesteld voor de competitie. Dit omdat wij willen en moeten voldoen aan de richtlijnen van de RIVM, de KNLTB en de gemeente Zwolle.

Lees deze goed door voordat je, je inschrijft voor de competitie. Inschrijving betekent dat je akkoord gaat met deze extra richtlijnen.

De richtlijnen vanuit de RIVM stellen dat er nog steeds maximaal 100 personen bij een evenement mogen zijn. Daar houden wij ook aan vast voor de competitie. Als deze richtlijnen voor de definitieve inschrijfdatum van de KNLTB versoepeld worden, gaan wij voor de zaterdag bepalen of wij kunnen starten om 10:00u, 12:00u en 14:00u. Voorlopig houden wij de tijden 12:00u en 14:00u aan.

Deze richtlijnen gelden alleen voor de competitie van 2020. Voor 2021 gaan wij opnieuw kijken naar de competitie in combinatie met de mogelijkheden die ons geboden worden.

Extra richtlijnen:

• De inschrijving staat open tot 15 juni 2020 23:59.
  • Te late inschrijvingen worden niet in behandeling genomen. Dus zorg dat je op tijd bent.
  • Als er te veel inschrijvingen zijn voor een speeldag, zullen wij overgaan tot loten tussen alle teams die zich hebben ingeschreven op die speeldag. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De loting vindt plaats op zaterdag 20 juni 2020. Mochten er te veel inschrijvingen voor een speeldag zijn dan worden jullie hiervan op de hoogte gesteld. De bedoeling is dat jullie online mee kunnen kijken met de loting. Onze eerste inschatting is dat dit de vrijdag en mogelijk de zaterdag betreft.
  • Vanuit voorgaande jaren weten wij dat het animo voor de competitie hoog is. Wij gaan er alles aan doen om extra banen te huren bij andere parken. Wanneer dit lukt, betekent dit dat er meer teams competitie kunnen spelen.
  • Wanneer er op gewenste speeldag te veel teams zijn ingeschreven en op andere speeldagen nog niet, zullen we contact met de teams opnemen om te kijken of er mogelijkheden zijn om teams naar een andere speeldag te verschuiven.
  • Mocht jouw team uiteindelijk niet ingeloot worden, zal de inschrijving komen te vervallen en zal er dus ook geen bedrag geïncasseerd worden.
  • Je kan je alleen inschrijven voor competities die bestaan uit maximaal 5 partijen. Deze zijn ook weergegeven in het inschrijfformulier voor de competitie 2020.
  • Bestaat je team uit 5 of minder leden, dan hebben wij het recht om leden toe te voegen aan jullie team. Aangezien iedereen wil spelen, zullen wij dit zonder goedkeuring doen. Ons doel is dat zoveel mogelijk leden competitie kunnen spelen.

Daarnaast willen wij het volgende aan jullie vragen bij de inschrijving:

• Is je team gelijk aan het team dat je voor de voorjaarscompetitie had ingeschreven, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Dit maakt dat wij de inschrijvingen bij de KNLTB sneller kunnen verwerken.
  • Speel je FTO op dezelfde dag als dat je competitie speelt, geef dit dan ook aan op het inschrijfformulier. Het bestuur neemt dit mee in de het overleg met de FTO.

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Extra Update Corona
maart 15, 2020
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020