//
u leest...

Nieuws

Extra Update Corona

Extra update i.v.m. Corona:

Vanuit TC’91 Stadshagen volgen wij het advies van de KNLTB op. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. 

De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april. De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken, alle tennisparken en clubhuizen te sluiten en om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.

Vandaar dat wij vanuit TC ‘91 Stadshagen conform het advies van de KNLTB het tennispark sluiten t/m 6 april

Alle activiteiten op de club worden t/m 6 april afgelast. 

Wat dit voor de competities, trainingen, toernooien en evenementen betekent voor TC’91 Stadshagen kunnen jullie hieronder lezen.

FTO
Er wordt niet meer gespeeld in de FTO Tennis Competitie.

Voorjaarscompetitie
De eerste speeldag van de voorjaarscompetitie op 4, 5 en 6 april komt te vervallen.  De KNLTB zal zich de komende dagen beraden over de verdere uitvoering van de voorjaarscompetitie.

Aanvoerdersavond
De aanvoerdersavond, die gepland stond op 2 april, vervalt. 

Toernooi
Voor TC ‘91 Stadshagen geldt dat wij helaas genoodzaakt zijn om het Stadshagen Blessed Generation dubbeltoernooi 2020 af te gelasten. 

De deelnemers hebben reeds een mail hierover ontvangen. 

Banen
Vrij tennissen is niet mogelijk, het tennispark is gesloten t/m 6 april.  

De kantine
De kantine is gesloten t/m 6 april. Mocht je een bardienst hebben staan tussen nu en 6 april, willen wij jou verzoeken om deze bardienst op een ander moment in te plannen. 

Bardiensten inplannen
Online kun je je nog steeds inschrijven voor de bardiensten. Doe dat allemaal graag deze maand nog. Mocht je alsnog hulp willen bij de inschrijving van de bardiensten dan graag een mail aan barcommissie@tc91stadshagen

Betalen lidmaatschap
Het betalen van het lidmaatschap bij de penningmeester in de kantine komt te vervallen. Hiervoor wordt een nieuwe datum gepland. 

Je kunt alsnog kiezen voor zelf overmaken onder vermelding van je naam en factuurnummer. Dank daarvoor.

Open dag
De open dag die gepland staat op zaterdag 21 maart komt te vervallen. Wij zullen hiervoor een nieuwe datum plannen. Bij online inschrijven voor een lidmaatschap bij TC ‘91 Stadshagen geldt tot en met 31 maart wel de korting van de open dag. 

Pubquiz
De pubquiz gepland voor 27 maart zal komen te vervallen. Deze is helaas ook gepland in de periode dat de aangescherpte richtlijnen gelden. 

Afbreken blaashal
Het afbreken van de blaashal zal na 6 april gebeuren. Wanneer precies is afhankelijk van de adviezen en richtlijnen die in de komende periode worden afgegeven. Voor de mensen die helpen met het afbreken van de blaashal volgt op een later moment nog verdere informatie. 

Tennisschool – trainingen
De tennistrainingen gaan niet door. De winterlessen zijn daarmee afgelopen. In de week van 6 april kan hopelijk worden begonnen met de zomerlessen. 

Mocht je je hiervoor nog willen aanmelden dan kan dat via www.tc91stadshagen.nl/ik-wil-aanmelden-voor-tennisles

Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar bestuur@tc91stadshagen.nl

Wij zullen nieuwe updates ook op onze website www.tc91stadshagen.nl vermelden.

Met vriendelijke groet, 

Bestuur 

TC’91 Stadshagen

Onze Sponsors

J.J. Meijer Assurantien
Restaurant Minoyu
TVM
Racket Service Stadshagen
Tennisschool Kilian
Verberg Financiele Dienstverlening
Rikels-slaapexperts
Salland
Keizer Garantiemakelaars
Schreuder
Wijn Wereld