Facebook Berichten

Uitreiking Grote Club Actie verplaatst

De uitreiking van de prijzen van de Grote Club Actie wordt verplaatst van woensdag 14 november naar woensdag 28 november 16.00 uur.

2 days ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

De 2e Zwolse jeugd tennis toss dag is weer van start. Deze keer bij PAF. En nog droog ook. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lijkt het je leuk te gaan tennissen ?

Kom dan dinsdag 6 november naar de “Warm Welkom” avond van onze gezellige tennisvereniging.

Misschien speel je al jaren en ben je bekend met de mogelijkheden die een tennisvereniging je kan bieden. Of heb je nog nooit getennist en wil je weten wat het spelen bij TC ‘91 inhoudt? Of wil je zoon of dochter gaan tennissen en ben je benieuwd hoe de lessen worden gegeven?

Om al je vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met het tennispark en de vele leuke activiteiten, nodigen we je graag uit voor de ‘Warm Welkom’ avond!

Elke eerste dinsdag van de maand organiseren we een ‘Warm Welkom’ avond van 19:30 – 20:30 uur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kunt gewoon binnen komen lopen in de kantine op het tennispark. We beantwoorden al je vragen en mocht je gelijk lid willen worden, dan kan dat natuurlijk ook.

Deze avond is geheel vrijblijvend en bedoeld voor geïnteresseerden, voor nieuwe leden, maar ook voor leden die graag wat meer over de tennisvereniging te weten willen komen.

Ken je mensen die ook geïnteresseerd zijn om lid te worden? Delen en taggen van dit bericht mag.

Voor meer info kijk snel op:
www.tc91stadshagen.nl/lijkt-het-je-leuk-om-te-gaan-…/

1 week ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

Vandaag was weer het paard veulen toernooi, ook wel ouder-kind toernooi genoemd. Maar liefst 38 paarden en veulens hobbelden in de tenniswei. Prachtig weer erbij, wat willen we nog meer. Cor en Michael bedankt voor de organisatie en hopelijk blijft dit nog lang een traditie. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Ga jij mee naar Ibiza? ... See MoreSee Less