Facebook Berichten

Tennissen in de daluren bij TC’91 stadshagen. Welkom!!! Zie flyer. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kampioenuuuuuuunnn. Gefeliciteerd Topper van TC’91 Stadshagen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Paard veulen toernooi in volle gang. 42 paarden en 42 veulens genieten op en top. Succes allemaal ... See MoreSee Less

View on Facebook

De laurier bosjes op de wal naast de gravelbanen zijn verwijderd. Inmiddels is er ook gras ingezaaid.
Dus niet betreden de komende tijd! Dank voor jullie medewerking.

View on Facebook

Beste deelnemers van het Wijnwereld toernooi.

Wij hebben vanavond helaas moeten besluiten om het Wijnwereldtoernooi niet door te laten te gaan.

Vandaag zou onze blaashal opgebouwd worden, maar door de weersomstandigheden ligt de blaashal nog op 3 banen en het is niet gelukt. De gehele week kunnen wij deze 3 banen niet gebruiken. De hal wordt volgend weekend opgebouwd.

Gezien ook de onzekerheid in de weersomstandigheden de komende week, hebben wij de beslissing genomen. Dit is voor ons geen gemakkelijke beslissing geweest. Het plezier van de tennis staat voorop en wij kunnen helaas dit voor jullie als spelers niet invullen met de randvoorwaarden die noodzakelijk zijn.

Het inschrijfgeld wordt door onze penningmeester terugestort de komende weken.

Met sportieve groet,

Jan Henk Oosterkamp
Gerrie Beekhuis
Wilko Balk
Jitse en Ingrid ter Schuur
Cor en Aline Bokking
Gerrit Zweers
Guus Moorman

View on Facebook

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

oktober 19, 2019
oktober 6, 2019