Facebook Berichten

1 week ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

Op de nieuwjaarsborrel werd bekend gemaakt dat Anne-Els vrijwilliger van het jaar 2018 is geworden. Bedankt Anne-Els voor je inzet voor TC’91 Stadshagen. Een vereniging kan niet zonder mensen zoals jij.
Tevens bedankten we Ritze voor zijn jarenlange inzet voor de Stichting van TC’91. Jullie zijn de toppers van 2018. Bedankt!!

Tot vanavond bij de Nieuwjaarsborrel 2019! ... See MoreSee Less

View on Facebook

De voorlopige indeling van de KNLTB jeugdcompetitie 2019 is naar alle ouders gestuurd van de kinderen die zich hebben opgegeven voor de voorjaarscompetitie.

Check de email en voorlopige indeling snel!

View on Facebook

"Sterkste deelnemersveld ooit bij het ABN AMRO WTT" - Zverev, Cilic, Dimitrov, Goffin, Kyrgios, Edmund, Monfils, Nishikori, Raonic, Tsonga en meer!

Ook dit jaar heeft Tennisvereniging TC'91 Stadshagen weer kaarten weten te bemachtigen voor de kwartfinales op 15 februari 2019 van de 46e editie van het ABN AMRO WTT. Tijdens het jaarlijkse uitje met sponsoren bieden wij ook jou de mogelijkheid om mee te gaan met de bus!

Een kaartje kost in totaal €85,- en voor dat geld krijg je het volgende:

- heen- en terugreis per bus / touringcar (vertrek vanaf TC’91 Stadshagen)
- belegde broodjes tijdens de heenreis
- koffie, thee en drankjes tijdens zowel de heen- als terugreis
- 5 consumptiebonnen voor in de Ahoy
- tweederangs toegangskaart voor de avondsessie (in totaal 2 wedstrijden)

Om 16:30 verzamelen we bij TC’91 Stadshagen, waar de bus om 17:00 zal vertrekken.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar evenementencommissie@tc91stadshagen.nl

Let op: het aantal kaarten is beperkt. Op = Op. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

View on Facebook

Wauw! Gwen Overbeek heeft bij haar eerste deelname aan een JRT* toernooi meteen het toernooi gewonnen! Na twee goede overwinningen in de poule werd de kwartfinale, halve finale en de finale ook in winst omgezet. Onwijs knappe prestatie! 🎾🥇🏆 ... See MoreSee Less