Facebook Berichten

2 days ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

Finals Day! Bedankt aan alle deelnemers, sponsoren en uiteraard de fantastische toernooi organisatie: Martijn, Mechel, Annet, Inge, Jeanette en Alfred! Op naar 2020! ... See MoreSee Less

2 days ago

πŸ†πŸ†πŸ†πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’― ... See MoreSee Less

3 days ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

Dag 4: Finaledag! Clinic van Manon, Wisse en Canadese vrienden en heerlijk eten rondom het terras! En bovendien: β˜€οΈπŸŒ€ ... See MoreSee Less

De tent draait op volle toerenπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ... See MoreSee Less

3 days ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

Dag 3: regen, maar met enthousiasme deelnemers en een top organisatie komt alles goed! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.