Facebook Berichten

Salland Clubactie
Scoor €50,- voor TC '91 Stadshagen

Wij doen dit jaar weer mee met de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dat betekent dat wij een mooi bedrag krijgen voor in de clubkas als jij een verzekering bij hen afsluit.

Overstappen
Stap jij over naar Salland en ben je ouder dan 18 jaar? Dan ontvangen wij € 50,-! Via www.salland.nl/tc91stadshagen kun je het collectief van TC '91 Stadshagen bekijken. Via deze link kun je ook meteen overstappen naar Salland.

Al verzekerd bij Salland?
Ben je al verzekerd bij Salland? Meld je dan aan bij ons collectief. Ook dan scoor je een mooi bedrag voor de clubkas. En je krijgt korting op je aanvullende en/of tandartsverzekering. Een mooie win-win dus!

Bespaar €25,- op de zorgpremie
Verwacht je weinig zorgkosten te maken in 2021? Mogelijk is een maximaal eigen risico van €885,- dan interessant. De premie is dan €98,90 per maand in plaats van €123,90. Verstandig is dan wel een potje te reserveren voor zorgkosten, mocht je toch een tegenvaller hebben. Kijk voor meer informatie op www.salland.nl/vrijwillig-eigen-risico.

View on Facebook

20 december is de laatste dag dat JIJ je kunt inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie. Ga nu naar www.tc91stadshagen.nl en schrijf je in!! WELKOM. MIS HEM NIET. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ook TC’91 Stadshagen bedankt bij deze al haar vrijwilligers voor hun inzet het afgelopen jaar.Vandaag, op de Dag van de Vrijwilliger, willen we alle vrijwilligers enorm bedanken! 👏 Het was voor iedereen een bijzonder jaar, maar dankzij jullie inzet konden we de afgelopen maanden blijven tennissen en padellen. Welke vrijwilliger van jouw vereniging wil jij bedanken voor zijn of haar inzet? #vrijwilligersbedankt #nationalevrijwilligersdag ... See MoreSee Less

View on Facebook

“Sinterklaas is weer weg, maar wij zijn er nog en laat je verrassen door een mooie wijn doos samen te stellen”.

De Wijnwereld, #wijnwereldnederland, te vinden op www.wijnwereldnederland.nl/de-wijnwinkel/aanbiedingen heeft ook voor leden van TC’91 Stadshagen een mooie aanbieding. Ondersteun jij onze sponsor met een leuke bestelling?

Zij hebben een paar mooie wijnpakketten voor jullie samengesteld,in verschillende segmenten & prijsklassen, om hiervan te kunnen genieten in combinatie met de gerechten tijdens de komende Feestdagen!

Bezoek ze snel en bestel!
De Wijnwereld

View on Facebook

TC’91 Stadshagen beveelt van harte Salland Zorgverzekeringen aan. Een prima zorgpakket voor een zeer lage prijs. Bovendien help je ook de club. Ieder lid wat zich verzekert bij Salland zorgverzekering levert de club 50 euro op. Ga snel naar www.salland.nl/tc91stadshagen en meld je aan. Voor meer info zie de flyer of ga naar onze website www.tc91stadshagen.nl. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Salland Zorgverzekeringen Aanbieding
november 22, 2020
Door beheer
Inschrijving winter lessen mogelijk
september 19, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Racket laten bespannen?
januari 11, 2021
Extra Update Corona
maart 15, 2020
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020