Facebook Berichten

Paul Veldhuis verzorgde vandaag het avondeten met wat hulp van Anita Kuijper: heerlijke chili con carne met Hollandse salade, guacamole en chipies! Volgende week wordt het avondeten weer verzorgd door ons eigen leden!

#VJC2019 #eten #tc91stadshagen

**Baanbeschikbaarheid**
Deze week is er weer volop voorjaarscompetitie waardoor er op woensdag en donderdagavond beperkter banen beschikbaar zijn voor vrij tennis

Woensdag - Zomeravondcompetitie: baan 5 en 6 bezet - Training: baan 8 en 9 bezet

Donderdag - 8&9 competitie: baan 5 en 6 bezet - Training: baan 1 en 2 en baan 8 en 9 bezet

Vrijdag - alle banen bezet vanaf 19:00

#VJC2019 #baanbezetting

View on Facebook

Let op: de voorjaarscompetitie gaat na een pauze van 2 weken weer volop door. Er zijn daarom deze week op bepaalde momenten minder banen beschikbaar voor vrij tennissen:

Woensdagavond: baan 5-7 voorjaarscompetitie, baan 8-9 training

Donderdagavond: baan 5 en 6 voorjaarscompetitie, baan 8-9 en baan 1-2 training.

Vrijdagavond vanaf 19:00: alle banen bezet voorjaarscompetitie

View on Facebook

Dit jaar zijn door de KNLTB de Provinciale Jeugd Kampioenschappen georganiseerd! Bij de PJK Overijssel ME tot 12 jaar Brons is Gwen Overbeek netjes 2e geworden! Gwen gefeliciteerd! ... See MoreSee Less

4 weeks ago

Tennisvereniging TC'91 Stadshagen

Hoe ontstond nou eigenlijk de puntentelling?😄🎾

Tennis Passie
* CABARET * Onze mooie sport op een heldere en voor iedereen te snappen manier uitgelegd.

View on Facebook

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.