Facebook Berichten

**𝐍𝐨𝐠 𝟏𝟎 𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫!!**
Nog 10 kaarten zijn er beschikbaar voor het ABN AMRO WTT van 2020. Tennisvereniging TC'91 Stadshagen gaat traditie getrouw met sponsoren en fans naar de AHOY in Rotterdam op de kwartfinale dag!

Vrijdag 14 februari - kwartfinales ABN AMRO WTT

𝐇𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐚
16:30: ontvangst met koffie/thee bij vereniging
17:00: vertrek met de bus naar Rotterdam
19:30: bezoek kwartfinales
24:00: terugreis naar Zwolle
01:00: Afsluiting met borrel in de kantine

Opgeven kan tot en met uiterlijk 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟓 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 door een email te sturen naar Bert Wieten kl.wieten@home.nl.

Kosten per persoon: €85,-. Dit is inclusief busreis, broodje en een drankje en de toegangskaarten!

#abnamrowtt #tc91stadshagen #gajijmee?

View on Facebook

Woordje van de voorzitter:

Ik heb besloten om eerder te stoppen als voorzitter van TC'91 Stadshagen. Normaal zou mijn tweede en laatste termijn als voorzitter in 2021 aflopen. Echter, ik heb de laatste paar weken wat tijd genomen om terug te kijken en goed na te denken. Alles overwegende besloten nu al te stoppen. Geen gemakkelijke beslissing, want de vereniging gaat me echt aan het hart.

In de afgelopen vijf jaar heb ik het prima naar mijn zin gehad en kijk ik terug op een mooie, intensieve en boeiende periode. We hebben in het bestuur en met alle enthousiaste vrijwilligers veel voor deze prachtige vereniging kunnen betekenen. Daar ben ik erg trots op!

Maar het is mooi geweest. In het afgelopen jaar is het steeds meer duidelijk geworden dat voor een aantal belangrijke onderwerpen ik niet meer verwacht het verschil te kunnen maken voor de leden. Als dat samenvalt met andere drukke werkzaamheden en aandacht voor mijn gezin, dan moet je op een gegeven moment keuzes maken.

De komende tijd zal ik mij, samen met het bestuur, bezighouden met het zoeken naar een geschikte opvolger en een goede overdracht verzorgen.

Dank allemaal. Jullie zullen mij zeker weer op de tennisbaan zien!

Lars

View on Facebook

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020