TC’91 Stadshagen beveelt van harte Salland Zorgverzekeringen aan. Een prima zorgpakket voor een zeer lage prijs. Bovendien help je ook de club. Ieder lid wat zich verzekert bij Salland zorgverzekering levert de club 50 euro op. Ga snel naar www.salland.nl/tc91stadshagen en meld je aan. Voor meer info zie de flyer of ga naar onze website www.tc91stadshagen.nl. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Het is weer tijd voor het gezelligste familietoernooi van het jaar!! 🎉🎉🎉. De inschrijving voor het Paard-Veulen toernooi is geopend. Geef je snel op met jouw vader, moeder, broer, zusje, opa, oma, buurman of buurvrouw (dus niet allemaal tegelijk 😬) zodat jij er bij bent op 8 november!!! De kosten per team bedragen slechts € 5,-. De precieze invulling van de dag is afhankelijk van de corona maatregelen op dat moment en het aantal inschrijvingen, maar daar word je ruim van tevoren over geïnformeerd. Je komt op de inschrijfpagina door de QR-code te scannen.

Inschrijven kan ook via de ClubApp. Zoek even het artikel daarvoor op.

Heel graag tot op de 8e!!

Nieuws over onze jeugd

Vandaag was het dan zover.. ons eigen team Rood 2 én Rood 1 speelden tegelijk hun competitieronde op ons tennispark!! Zo'n 40 kinderen werden warm ontvangen door Bert en Marije. Daarna werd een gezamenlijke warming up en een wedstrijdprogramma begeleid door Manon en Elselien van tennisschool Manon Jonker. De kinderen die wedstrijden speelden bij Rood 2 werden bij de spelregels en het tellen begeleid door een grote groep van onze oudere jeugd. Heel mooi om hun betrokkenheid bij deze jonkies te zien. Halverwege was er weer even tijd voor wat fruit en limonade. Na de pauze werd het programma weer opgepakt. En fantastisch om zoveel kinderen tegelijk op ons park te zien. Manon, Elselien en onze oudere jeugdleden bedankt voor organiseren en begeleiden van het programma. Bert en Marije, speciale dank en complimenten aan jullie voor het opnieuw in goede banen leiden van deze ochtend!!

View on Facebook

En daar staat ie weer. Grote klus. Knappe prestatie weer bouwers!!!! ... See MoreSee Less

Brrrr koud vandaag. MAAR NIET BIJ TC’91 Stadshagen. ... See MoreSee Less

Inschrijving winter lessen mogelijk
september 19, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Extra Update Corona
maart 15, 2020
Salland Zorgverzekeringen Aanbieding
november 22, 2020
Door beheer
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020