ik wil – mij inschrijven voor de najaarscompetitie 2019
Competitiereglementen

Wanneer je meedoet aan de najaarscompetitie bij TC'91 Stadshagen dan hoor je te voldoen aan de volgende competitiereglementen: Competitiereglement TC'91 Stadshagen

Speeldagen

De najaarscompetitie 2019 wordt gespeeld op de volgende speeldagen: speeldagen 2019

Lidmaatschap

Voor inschrijving is een lidmaatschap bij TC'91 verplicht. Ondergetekende verklaart hierbij dat hij/zij lid is van TC'91 Stadshagen.

Inschrijfvorm
Inschrijven als* :
De inschrijving vindt plaats voor een geheel team. Je bent de aanvoerder van het team en vult dit formulier volledig in en geeft daarbij de namen op van alle spelers in het team. Je bent als aanvoerder verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Let op: ondanks dat je als team inschrijft, betekent dit niet dat het volledig opgegeven team vaststaat (zie reglement)!
Competitiesoort*
:
Invallerslijst
Dames Dubbel 17+ (4DD) avond
Heren dubbel 35+ (4HD) avond
Dames Dubbel 17+ (4DD) ochtend8&9 competitie (2 dubbels) avond
8&9 competitie (2 dubbels)Dames (4DE-2DD)Dames dubbel (4DD) *nieuwHeren (4HE-2HD)Heren dubbel (4HD) *nieuwGemengd (DE-HE-GD-DD-HD)Gemengd dubbel (DD-HD-2GD) *nieuwMeisjes 10 t/m 14 jaar (4DE-2DD)Meisjes 11 t/m 17 jaar (4DE-2DD)Jongens 10 t/m 14 jaar (4HE-2HD)Jongens 11 t/m 17 jaar (4HE-2HD)Gemengd 10 t/m 14 jaar (DE-HE-GD-DD-HD)Gemengd 11 t/m 17 jaar (DE-HE-GD-DD-HD)Tenniskids Rood (enkels)Tenniskids Oranje (enkels en dubbels)Tenniskids Groen (4 enkels, 2 dubbels)
Persoonsgegevens
Naam* :
Adres* :
Postcode* :
Woonplaats* :
Telefoon* :
Mobiele telefoon* :
Leeftijd* :
KNLTB nummer* :
Speelsterkte E/D* :
Lid van TC'91* :
Team gegevens

Je hebt aangegeven dat je een volledig team wilt inschrijven. Je dient daarom hieronder alle additionele leden van jou team op te geven. Niet volledig ingevulde formulieren worden geretourneerd.

Team lid 2*KNLTB nummer :
Team lid 3*KNLTB nummer* :
Team lid 4*KNLTB nummer* :
Team lid 5KNLTB nummer :
Team lid 6KNLTB nummer :
Team lid 7KNLTB nummer :
Team lid 8KNLTB nummer :
Team lid 9KNLTB nummer :
Betaling

Je hebt aangegeven dat je een volledig team wilt inschrijven. Je bent als aanvoerder daarom verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Als je de Akkoordverklaring hieronder aanvinkt dan bevestig je de ingevulde toestemming aan TC'91 Stadshagen de verschuldigde bedragen te incasseren op het rekeningnummer wat bij de ledenadministratie bekend is. Akkoordverklaring betekent eveneens acceptatie van het verenigingsreglement en/of het competitiereglement. Voor jeugdleden tot 18 jaar moeten de ouders/verzorgers de inschrijving hebben gedaan.

Ten name van* :
Plaats* :
Datum* :
Akkoordverklaring* :
LET OP:

wil jij jezelf of een jeugdlid inschrijven als individu dan kan het zijn dat bij het afronden van het formulier de knop "inschrijven" niet actief is. In dat geval blijft het formulier hangen. Een mogelijke oplossing die kan helpen is om even het vinkje bij Lid van TC'91 uit te vinken en daarna weer aan te vinken. De knop "inschrijven" is dan in veel gevallen wel beschikbaar.

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.