ik wil – mij inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2019
Competitiereglementen

Wanneer je meedoet aan de voorjaarscompetitie bij TC'91 Stadshagen dan hoor je te voldoen aan de volgende competitiereglementen: Competitiereglement TC'91 Stadshagen
Competitiereglement TC'91 Stadshagen - Rode en Oranje competitie
Competitiereglement TC'91 Stadshagen - Groene competitie

Speeldagen

De voorjaarscompetitie 2019 wordt gespeeld op de volgende speeldagen: speeldagen 2019

Lidmaatschap

Voor inschrijving is een lidmaatschap bij TC'91 verplicht. Ondergetekende verklaart hierbij dat hij/zij lid is van TC'91 Stadshagen.

Inschrijfvorm
Inschrijven als* :
De inschrijving vindt plaats voor een geheel team. U bent de aanvoerder van het team en vult dit formulier volledig in en geeft daarbij de namen op van alle spelers in het team. U bent als aanvoerder verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Let op: ondanks dat u als team inschrijft, betekent dit niet dat het volledig opgegeven team vaststaat (zie reglement)!
Competitiesoort*
:
Invallerslijst
Dames (2DE-3DD)Dames Dubbel (4DD)
Zomeravondcompetitie Heren 17+Zomeravondcompetitie Dames 17+Zomeravondcompetitie Gemengd 17+
Heren Dubbel 50+ (4HD)Dames Dubbel (4DD)8&9 Tennis 17+ (2D - geslachtloos)
Heren Dubbel 17+ (4HD) *NieuwHeren Dubbel 35+ (4HD)Dames Dubbel 17+ (4DD) *NieuwDames Dubbel 35+ (4DD)Gemengd Dubbel 17+ (DE-HE-2GD) *NieuwGemengd Dubbel 35+ (DE-HE-2GD)
Rode competitie (jeugd)Oranje competitie (jeugd)Groene competitie (jeugd)
Persoonsgegevens
Naam* :
Adres* :
Postcode* :
Woonplaats* :
Telefoon* :
Mobiele telefoon* :
Leeftijd* :
KNLTB nummer* :
Speelsterkte E/D* :
Competitie bardienst

Bardienst draaien tijdens een competitiedag waarop jij/jouw team zelf speelt is niet toegestaan. De competitiebardienst wordt niet voldaan door het uitvoeren van een commissie/toernooi/groenonderhoud et cetera.

Mijn individuele bardienst* : Bardienst (4 uur)Afkopen (EURO 20,-)Jeugdlid
Lid van TC'91* :
Team gegevens

U heeft aangegeven dat u een volledig team wilt inschrijven. U dient daarom hieronder alle additionele leden van uw team op te geven. Vergeet daarbij niet per persoon de bardienst voorkeur op te geven. Niet volledig ingevulde formulieren worden geretourneerd. Bardienst draaien tijdens een competitiedag waarop jouw team zelf speelt is niet toegestaan. De competitiebardienst wordt niet voldaan door het uitvoeren van een commissie/toernooi/groenonderhoud et cetera.

Team lid 2*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 3*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 4*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 5KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 6KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 7KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 8KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 9KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Betaling

U heeft aangegeven dat u een volledig team wilt inschrijven. U bent als aanvoerder daarom verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Als je de Akkoordverklaring hieronder aanvinkt dan bevestig je de ingevulde toestemming aan TC'91 Stadshagen de verschuldigde bedragen te incasseren.
Akkoordverklaring betekent eveneens acceptatie van het verenigingsreglement en/of het competitiereglement. Voor jeugdleden tot 18 jaar moeten de ouders/verzorgers de inschrijving hebben gedaan.

IBAN* :
Ten name van* :
Plaats* :
Datum* :
Akkoordverklaring* :
LET OP:

wilt u zichzelf of een jeugdlid inschrijven als individu dan kan het zijn dat bij het afronden van het formulier de knop "inschrijven" niet actief is. In dat geval blijft het formulier hangen. Een mogelijke oplossing die kan helpen is om even het vinkje bij Lid van TC'91 uit te vinken en daarna weer aan te vinken. De knop "inschrijven" is dan in veel gevallen wel beschikbaar.