ik wil – mij inschrijven voorjaarscompetitie 2020
Competitiereglementen

Wanneer je meedoet aan de voorjaarscompetitie bij TC'91 Stadshagen dan hoor je te voldoen aan de volgende competitiereglementen: Competitiereglement TC'91 Stadshagen

Speeldagen

De voorjaarscompetitie 2020 wordt gespeeld op de volgende speeldagen: speeldagen 2020

Lidmaatschap

Voor inschrijving is een lidmaatschap bij TC'91 verplicht. Ondergetekende verklaart hierbij dat hij/zij lid is van TC'91 Stadshagen.

Inschrijfvorm
Inschrijven als* :
De inschrijving vindt plaats voor een geheel team. U bent de aanvoerder van het team en vult dit formulier volledig in en geeft daarbij de namen op van alle spelers in het team. U bent als aanvoerder verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Let op: ondanks dat u als team inschrijft, betekent dit niet dat het volledig opgegeven team vaststaat (zie reglement)!
Competitiesoort*
:
Invallerslijst
Dames Dubbel 17+ (4DD) avond
Heren dubbel 35+ (4HD) avondZomeravondcompetitie 17+ (4DD of 4HD of HD-DD-2GD)
Dames Dubbel (4DD) ochtendHeren Dubbel 50+ (4HD)8&9 competitie (2 dubbels) avond
Dames Dubbel 35+ (4DD) avondDames dubbel 17+ (4DD) avondHeren Dubbel 35+ (4HD) avondHeren Dubbel 17+ (4HD) avondGemengd Dubbel 35+ (DD-HD-2GD) avondGemengd Dubbel 17+ (DD-HD-2GD) avond
8&9 competitie (2 dubbels)Dames (4DE-2DD)Dames dubbel (4DD)Heren (4HE-2HD)Heren 35+ (4HE-2HD)Heren dubbel (4HD)Gemengd (DE-HE-GD-DD-HD)Gemengd dubbel (DD-HD-2GD)Meisjes 13 t/m 17 jaar (4DE-2DD)Junioren 11 t/m 14 jaar (4E-2D)Jongens 13 t/m 17 jaar (4HE-2HD)Gemengd 11 t/m 17 jaar (DE-HE-GD-DD-HD)Gemengd 35+ (DE-HE-GD-DD-HD)Tenniskids Rood (enkels)Tenniskids Oranje (enkels en dubbels)Tenniskids Groen (4 enkels, 2 dubbels)
Persoonsgegevens
Naam* :
Adres* :
Postcode* :
Woonplaats* :
Telefoon* :
Mobiele telefoon* :
Leeftijd* :
KNLTB nummer* :
Speelsterkte E/D* :
Competitie bardienst

Bardienst draaien tijdens een competitiedag waarop jij/jouw team zelf speelt is niet toegestaan. De competitiebardienst wordt niet voldaan door het uitvoeren van een commissie/toernooi/groenonderhoud et cetera.

Mijn individuele bardienst* : Bardienst (4 uur)Afkopen (EURO 20,-)Jeugdlid
Lid van TC'91* :
Team gegevens

U heeft aangegeven dat u een volledig team wilt inschrijven. U dient daarom hieronder alle additionele leden van uw team op te geven. Vergeet daarbij niet per persoon de bardienst voorkeur op te geven. Niet volledig ingevulde formulieren worden geretourneerd. Bardienst draaien tijdens een competitiedag waarop jouw team zelf speelt is niet toegestaan. De competitiebardienst wordt niet voldaan door het uitvoeren van een commissie/toernooi/groenonderhoud et cetera.

Team lid 2*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 3*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 4*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 5KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 6KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 7KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 8KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Team lid 9KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 20,-)
Betaling

U heeft aangegeven dat u een volledig team wilt inschrijven. U bent als aanvoerder daarom verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Als je de Akkoordverklaring hieronder aanvinkt dan bevestig je de ingevulde toestemming aan TC'91 Stadshagen de verschuldigde bedragen te incasseren.
Akkoordverklaring betekent eveneens acceptatie van het verenigingsreglement en/of het competitiereglement. Voor jeugdleden tot 18 jaar moeten de ouders/verzorgers de inschrijving hebben gedaan.

IBAN* :
Ten name van* :
Plaats* :
Datum* :
Akkoordverklaring* :
LET OP:

wilt u zichzelf of een jeugdlid inschrijven als individu dan kan het zijn dat bij het afronden van het formulier de knop "inschrijven" niet actief is. In dat geval blijft het formulier hangen. Een mogelijke oplossing die kan helpen is om even het vinkje bij Lid van TC'91 uit te vinken en daarna weer aan te vinken. De knop "inschrijven" is dan in veel gevallen wel beschikbaar.

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

oktober 21, 2019
oktober 19, 2019