ik wil – mij inschrijven competitie 2021

Competitiereglementen

Wanneer je meedoet aan de competitie bij TC'91 Stadshagen dan hoor je te voldoen aan de volgende competitiereglementen: Competitiereglement TC'91 Stadshagen

Toelichting ivm Corona

Op de volgende links vind je meer informatie over de extra richtlijnen in verband met corona:
    Tenniskids en Junioren

Speeldagen

De competitie 2021 wordt gespeeld op de volgende speeldagen:
    speeldagen Junioren
    speeldagen Senioren

Lidmaatschap

Voor inschrijving is een lidmaatschap bij TC'91 verplicht. Ondergetekende verklaart hierbij dat hij/zij lid is van TC'91 Stadshagen.

Inschrijfvorm
    Inschrijven als* :

Betreft dit hetzelfde team als Najaar 2020?

JaNee
    De inschrijving vindt plaats voor een geheel team. U bent de aanvoerder van het team en vult dit formulier volledig in en geeft daarbij de namen op van alle spelers in het team. U bent als aanvoerder verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Let op: ondanks dat u als team inschrijft, betekent dit niet dat het volledig opgegeven team vaststaat (zie reglement)!

Competitiesoort*
    :
    Invallerslijst
    Dames Dubbel (4DD) ochtend
    Zomeravond 17+ (4DD of 4HD of DD-HD-2GD)
    8&9 tennis 17+ (2D) avondDames Dubbel (4DD) ochtendHeren Dubbel 50+ (4HD) ochtend
    Dames Dubbel 35+ (4DD) avondDames dubbel 17+ (4DD) avondHeren Dubbel 35+ (4HD) avondHeren Dubbel 17+ (4HD) avondGemengd Dubbel 35+ (DD-HD-2GD) avondGemengd Dubbel 17+ (DD-HD-2GD) avond
    Dames 17+ (2DE-3DD)Dames Dubbel 17+ (4DD)Heren 17+ (2HE-3HD)Heren Dubbel 17+ (4HD)Heren Dubbel 50+ (4HD)Gemengd 17+ (DE-HE-GD-DD-HD)Gemend 35+ (DE-HE-GD-DD-HD)Gemengd Dubbel 17+ (DD-HD-2GD)
    Persoonsgegevens
    Naam* :
    Lid van TC'91* :
    Adres* :
    Postcode* :
    Woonplaats* :
    Telefoon* :
    Mobiele telefoon* :
    Leeftijd* :
    KNLTB nummer* :
    Speelsterkte E/D* :
    Competitie bardienst

Bardienst draaien tijdens een competitiedag waarop jij/jouw team zelf speelt is niet toegestaan. De competitiebardienst wordt niet voldaan door het uitvoeren van een commissie/toernooi/groenonderhoud et cetera.

Mijn individuele bardienst* : Bardienst (4 uur)Afkopen (EURO 25,-)Jeugdlid
    Team gegevens

U heeft aangegeven dat u een volledig team wilt inschrijven. U dient daarom hieronder alle additionele leden van uw team op te geven. Vergeet daarbij niet per persoon de bardienst voorkeur op te geven. Niet volledig ingevulde formulieren worden geretourneerd. Bardienst draaien tijdens een competitiedag waarop jouw team zelf speelt is niet toegestaan. De competitiebardienst wordt niet voldaan door het uitvoeren van een commissie/toernooi/groenonderhoud et cetera.

Team lid 2*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 3*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 4*KNLTB nummer*Competitie bardienst* : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 5KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 6KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 7KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 8KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Team lid 9KNLTB nummerCompetitie bardienst : BardienstAfkopen (EURO 25,-)
    Betaling

U heeft aangegeven dat u een volledig team wilt inschrijven. U bent als aanvoerder daarom verantwoordelijk voor de betaling van de competitie. Als u de Akkoordverklaring hieronder aanvinkt dan bevestigt u de ingevulde toestemming aan TC'91 Stadshagen de verschuldigde bedragen te incasseren.
    Akkoordverklaring betekent eveneens acceptatie van het verenigingsreglement en/of het competitiereglement. Voor jeugdleden tot 18 jaar moeten de ouders/verzorgers de inschrijving hebben gedaan.

IBAN* :
    Ten name van* :
    Plaats* :
    Datum* :
    Akkoordverklaring* :
    LET OP:

wilt u zichzelf of een jeugdlid inschrijven als individu dan kan het zijn dat bij het afronden van het formulier de knop "inschrijven" niet actief is. In dat geval blijft het formulier hangen. Een mogelijke oplossing die kan helpen is om even het vinkje bij Lid van TC'91 uit te vinken en daarna weer aan te vinken. De knop "inschrijven" is dan in veel gevallen wel beschikbaar.

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Salland Zorgverzekeringen Aanbieding
    november 22, 2020
    Door beheer
    Inschrijving winter lessen mogelijk
    september 19, 2020
    Nieuwsbrief juni 2020
    juni 30, 2020
    Racket laten bespannen?
    januari 11, 2021
    Extra Update Corona
    maart 15, 2020
    Update Corona
    maart 12, 2020
    Banen Beperkt beschikbaar
    maart 8, 2020
    Woordje van de voorzitter
    januari 17, 2020
    Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
    december 11, 2019
    Salland Clubactie 2020