//
Ik wil – sponsor worden

Ik wil sponsor worden

Tennisvereniging TC ’91 Stadshagen is gevestigd in de nieuwbouwwijk Stadshagen. Stadshagen is een nieuwbouwwijk in de gemeente Zwolle. Stadshagen heeft op dit moment 21.275 inwoners. Veel inwoners van Stadshagen komen van oorsprong niet uit Zwolle. Deze inwoners zijn op zoek naar nieuwe leveranciers van hun producten en of diensten. Veel inwoners van Stadshagen zijn twee verdieners, hoog opgeleid en verdienen bovenmodaal. Een groep koopkrachtige consumenten die ook voor uw bedrijf of instelling zeer interessant kunnen zijn.

Tennisvereniging TC ’91 Stadshagen is opgericht in 1991. In 2004 hebben we een nieuw tenniscomplex gerealiseerd in- en zijn we verhuisd naar Stadshagen aan de Oude Wetering 43. In 2004 had onze tennisvereniging amper 60 leden. De vereniging is nu gegroeid naar bijna 600 leden. Het tennispark bestaat uit 10 tennisbanen en een modern en gezellig clubhuis. Gedurende het winterseizoen worden de 3 tennisbanen grenzend aan het clubhuis overdekt door een luchthal. Hierdoor is het mogelijk het hele jaar door te tennissen bij onze vereniging. Gedurende het winterseizoen wordt er niet alleen door leden van onze vereniging getennist maar zijn er ook veel tennissers uit de regio Zwolle die op ons tennispark wedstrijden komen spelen.

De combinatie van de grote groep koopkrachtige inwoners van Stadshagen en de vele tennissers uit de regio Zwolle die op ons park wedstrijden spelen maken het voor u uiterst interessant om sponsor te worden van onze tennisvereniging. Er zijn vele mogelijkheden om onze tennisvereniging te sponsoren:

  • Advertentie in ons full colour bewaar magazine de Baseline.
  • Reclamebord op het tennispark.
  • Windscherm langs 1 van de banen.
  • Baan met uw bedrijfsnaam: Uw naam bij ingang baan en op het digitale afhangbord.
  • Bedrijfsnaam op een baan scorebord.
  • Bedrijfsnaam op bord: “Vrienden van TC ’91 Stadshagen,” in kantine.
  • Toernooi vernoemd naar uw bedrijf.
  • Uw eigen ideeën voor sponsoring zijn ook van harte welkom.

Wanneer u een sponsorovereenkomst afsluit krijgt u een gratis logo en naamsvermelding in ons full colour bewaarmagazine de Baseline en een gratis logo op onze website TC91stadshagen.nl met een gratis doorlink naar uw eigen website.

Heeft u interesse gekregen om onze tennisvereniging te sponsoren dan horen wij dat graag van u en willen dan graag in een gesprek met u de mogelijkheden bespreken.

Wij zien er naar uit om u als sponsor van onze tennisvereniging te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Sponsorcommissie TC ’91 Stadshagen
Dyane Kalvenhaar, Pim van Doorn, Bert van Rijssen en Bert Wieten
Contactpersoon: Dyane Kalvenhaar
Email : d.kalvenhaar@t-mobilethuis.nl
Telefoon : 06-22 92 05 73