In memoriam

Op 22 maart 2020 is Herman Vreugdenhil onverwachts op 62 jarige leeftijd overleden. Binnen onze tennisvereniging TC’91 Stadshagen hebben wij Herman leren kennen als een markante persoonlijkheid met een hart van goud. Zijn twinkeling in zijn ogen blijft ons bij. Op en naast de tennisbaan was hij altijd in voor een praatje en een geintje. Zijn eigen manier van humor blijft ook velen van onze vereniging bij. Als doel had hij om het tennissen weer op te pakken na een operatie een tijdje terug en de privélessen waren al geregeld. Helaas is het er niet meer van gekomen.

Namens het bestuur en namens alle leden van TC’91 Stadshagen wensen wij zijn familie en naaste vrienden alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Door het coronavirus is de familie genoodzaakt zich te houden aan de protocollen en zullen zij in kleine kring afscheid nemen.
De familie stelt het op prijs om Herman een groet mee te geven op zijn laatste reis. Deze kunt u tot en met zondag 29 maart sturen naar patricia@dehorsthoeve.nl of per post naar zijn zusje Patricia Vreugdenhil, Horstweg 15, 8107 AA Broekland

Jan Henk Oosterkamp
Voorzitter TC’91 stadshagen