Indoor Jeugdcompetitie Rood

Beste jeugdleden categorie Rood,

Speciaal voor de jongste jeugdleden organiseert TC’91 Stadshagen een wintercompetitie voor categorie rood (Zie bijgaande Flyer).

De competitie bestaat uit twee speeldagen en alle categorie Rood jeugdleden van de Zwolse Tennisverenigingen zijn van harte welkom.

De wedstrijden zullen gespeeld worden op 29 november 2015 en 31 januari 2016 in de tennishal van TC’91 Stadshagen.

De speeltijd is van 10.30 uur tot  12.30 uur en aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Heb je zin om mee te doen meld je dan vóór vrijdag 20 november aan bij de jeugdcommissie van TC’91 Stadshagen, email jeugdcommissie@tc91stadshagen.nl.

In de mail graag naam, telefoonnummer, leeftijd en mailadres doorgeven. Ook vermelden of je graag in Categorie Rood 1 of Rood 2 mee wilt spelen.

We hopen op een groot aantal deelnemers. (Bij minimaal 10 deelnemers zal het toernooi door gaan)

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie TC’91 Stadshagen