Update Juni 2021 – Inloopspreekuren Fysiotherapie Gezondheidshuis Stadshagen

Hallo allen,

Gezien de Corona van afgelopen jaar hebben wij als fysiotherapeuten geen mogelijkheid gehad om jullie van dienst te zijn middels de inloopspreekuren op de tennisclub. Wel is er de mogelijkheid om je aan te melden op onze praktijk mocht je klachten van het bewegingsapparaat ondervinden. Heb je last van je schouder, knie, rug, enkel of heup of wellicht elders klachten van het lichaam waarvan je eigenlijk niet goed hersteld en of hinder van hebt. Vraag je je af wat de oorzaak van de klachten zijn en hoe je kunt zorgen dat de klachten minder worden, schroom niet en neem contact op met ons fysiotherapeuten van het Gezondheidshuis Stadshagen en laat een afspraak plannen voor een onderzoek. Voor leden van de tennisvereniging TC’91 Stadshagen maken wij het mogelijk om binnen 24 uur een afspraak op de praktijk te krijgen.

Nu Corona iets beter onder controle lijkt te komen, worden de regels versoepeld en maakt het voor ons weer mogelijk om inloopspreekuren te gaan opstarten. Gezien de aankomende vakantie periode en de nog geldende Corona regels, gaat ons inloopspreekuur weer van start vanaf dinsdag 24 augustus, van 19.30 – 20.30 uur. Mocht 1 van je kinderen klachten hebben waar je vragen over hebt, is bovenstaand tevens mogelijk.

Eens in de 2 weken is 1 van onze fysiotherapeuten op de club aanwezig (zie website TC en/of Gezondheidshuis) om vrijblijvend een onderzoek te doen naar de bestaande klachten en vragen te beantwoorden over de klachten. Met een gedegen advies kun je dan verder aan de slag!!

Schroom niet als je klachten hebt en kom langs tijdens 1 van onze inloopspreekuren!!

Tot ziens op de club,

Team Fysiotherapie Gezondheidshuis Stadshagen