//
u leest...

Nieuws

Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!

De voorjaarscompetitie is één van de gezelligste tennisperiodes van het jaar. Bij TC’91 Stadshagen is dat geen uitzondering. De voorjaarscompetitie is één van redenen waarom tennisspelers langer lid blijven, meer verbonden raken met tennis en ook samen onderling meer verbondenheid vormen.

Voor de jongste tot aan de oudste jeugd is dit zeker het geval. Samen in teamverband meedoen aan een competitie zorgt voor een veel betere beleving van de tennissport. Daarom willen we alle jeugd aanmoedigen om mee te doen aan de voorjaarscompetitie. Er zijn verschillende categorieën zoals Kia Tenniskids Competitie Rood, Oranje en Groen en de junioren competitie van 11 t/m 14 jaar en van 13 t/m 17 jaar. De KNLTB geeft deze competities extra aandacht en probeert het aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de jeugd én de ouders.

Voor meer informatie over de jeugdvoorjaarscompetitie:

https://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/kia-tenniskids-competitie/

https://www.centrecourt.nl/themas/wijzigingen-jeugd/vernieuwde-junioren-competitie-2020/

https://www.centrecourt.nl/themas/wijzigingen-jeugd/aanpassing_leeftijden/

TC’91 Stadshagen moedigt alle jeugd aan om zich in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. De teamvorming gebeurt in overleg met de tennisschool en trainers, jeugdcommissie en technische commissie. Waarbij de juiste afweging wordt gemaakt tussen niveau, progressie, plezier en ambitie.

Heb je vragen over de voorjaarscompetitie stel ze gerust tijdens de tennisles of stuur een email naar: vjc@tc91stadshagen.nl

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan via de website van TC’91 Stadshagen:

Inschrijven kan tot en met 20 december 2019.

We kijken uit naar jullie inschrijvingen!

Onze Sponsors

Wijn Wereld
Bas Autowas
Verberg Financiele Dienstverlening
PV accountants
Tennisschool Kilian
IJsseltours
Zuivelhoeve
Rikels-slaapexperts
Salland