Knappe prestatie Sarah en Wisse op NOJK!

Afgelopen week speelden TC’91-ers Wisse Jonker en Sarah van Emst het NOJK (Nederlandse Overdekte Jeugd Kampioenschappen) in Den Haag. Sarah won knap twee ronden, beide in een spannende 3-setter door o.a. de nummer 7 geplaatst te verslaan in de categorie ME14. In de kwartfinale moest ze haar meerdere erkennen in Sanne Schalenkamp, de 3e geplaatste.

Wisse haalde zelfs de halve finale. Knap omdat hij in de kwartfinale een matchpoint overleefde op een 3-5 achterstand in de derde set. Wisse verloor uiteindelijk in de halve finale van de latere winnaar Jesper de Jong. Al met al een topprestatie in de categorie JE18.

Wisse en Sarah weer veel succes en op naar prachtige titels die er ongetwijfeld nog veel zullen komen!

De nieuwe talenten bij TC’91 staan alweer klaar. Stijn Jellema, Senna de Haan, Marissa Hoekman, Lenthe den Butter en Elisa Burm staan klaar om jullie op te volgen, om maar een paar namen te noemen van onze jongste leden. Zie filmpje van zondag 19 maart van de eerste rood-oranje dag. Wat een leuk evenement! Mechel en Jeanette met hulp van Kars, Milou en Esther: Bedankt voor de organisatie! Ook Luca, Huub, Sem, Kyran, Sten en Tim bedankt voor het tellen bij de allerjongsten.