Les reglement
LESREGLEMENT
  • Een lesuur is 60 minuten.
  • Een binnentraining bestaat uit 20 weken.
  • Een buitentraining bestaat uit 17 weken.
  • Junioren zijn degenen die per 1 januari van het les jaar nog niet de 18-jarige leeftijd bereiken.
  • De juniortrainingen vinden binnen plaats.
  • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de groepsgrootte en de prijs worden aangepast. Bijbetaling behoort ook tot de mogelijkheid.
  • Betaling van de verschuldigde lesgelden dient te worden voldaan door afgifte van een eenmalige machtiging. Bij betaling in 2 termijnen worden extra administratiekosten in rekening gebracht. Indien incasso door toedoen van cursist niet mogelijk is zal € 5,00 extra administratiekosten in rekening worden gebracht voor iedere nieuwe incasso.
  • Zonder betaling binnen de eerste 3 lesweken is deelname aan de training uitgesloten.
  • Behoudens bijzondere omstandigheden is restitutie van lesgeld onmogelijk.
  • Voor het volgen van tennisles is het lidmaatschap bij TC ’91 Stadshagen verplicht.
  • Iedereen is verplicht een inschrijfformulier in te leveren. Dit in verband met persoonlijke gegevens.
  • De leerling kan de trainingen niet overdragen aan derden, mits overlegd met een van de trainers van tennisschool Manon Jonker (MJ)
  • Bij het uitvallen van de buitentraining wordt er als volgt ingehaald: bij onwerkbaar weer of onbespeelbare banen komt de eerste les voor rekening van de leerling, de 2e les voor rekening van de tennisschool, de derde les weer voor rekening van de leerling, enz.
  • Vanuit de tennisschool wordt beoordeelt of een training wel of geen doorgang kan vinden. De les gaat ALTIJD door, tenzij een trainer van de tennisschool MJ
  • Eenmaal aangevangen lessen worden nooit ingehaald.
  • Als er door derden (overheid en/of bestuur) wordt bepaald dat er geen les gegeven kan/mag worden of het park niet open mag, vindt er geen restitutie van het lesgeld plaats.
  • De cursist moet zich op het tennispark houden aan de opgestelde regels omtrent covid-19 bepaald door het RIVM, KNLTB of bestuur van de tennisclub.
  • Bij verhindering van de training graag doorgeven aan je eigen trainer via een sms of app!
  • De (winter)trainingen beginnen in week 43, de week van 19 oktober Er is geen training in week 52, 53 en 8.
  • De eerste trainingstijd wordt doorgegeven via het bestuur van C.’91-Stadshagen.
  • Tennisschool Manon Jonker is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten, evenals blessures.

Voor vragen en informatie over trainingen kunt u contact opnemen met

Tennisschool Manon Jonker 06 – 53 35 79 67
 tennisschoolmj@gmail.com

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Salland Zorgverzekeringen Aanbieding
november 22, 2020
Door beheer
Inschrijving winter lessen mogelijk
september 19, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Racket laten bespannen?
januari 11, 2021
Extra Update Corona
maart 15, 2020
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020