//
u leest...

Nieuws

Lijkt het je leuk om te gaan tennissen met je vrienden of vriendinnen?

Of wil je graag mensen leren kennen om samen mee te gaan tennissen? Bij TC’ 91 Stadshagen ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor zowel beginners als gevorderde spelers valt er veel te genieten bij onze club.

Misschien speel je al jaren en ben je bekend met de mogelijkheden die een tennisvereniging je kan bieden. Of heb je nog nooit getennist en wil je weten wat het spelen bij TC ‘91 inhoudt? Of wil je zoon of dochter gaan tennissen en ben je benieuwd hoe de lessen worden gegeven? En wat dat betekent voor jou als ouder?
Om al je vragen te beantwoorden en je goed kennis te laten maken met het tennispark en de vele leuke activiteiten, nodigen we je graag uit voor de ‘Warme Welkom’ avond!

Elke eerste dinsdag van de maand organiseren we een ‘Warm Welkom’ avond van 19:30 – 20:30 uur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kunt gewoon binnen komen lopen in de kantine op het tennispark. We beantwoorden al je vragen en mocht je gelijk lid willen worden, dan kan dat natuurlijk ook.
Deze gratis inloop is voor geïnteresseerden, voor nieuwe leden, maar ook voor leden die graag wat meer informatie over de tennisvereniging te weten willen komen.

Stadshagen is een jonge wijk, dit zien we ook terug bij onze leden. Er zijn veel gezinnen waarbij de vader, moeder en kinderen bij ons tennissen.
Tijdens het ‘Warme Welkom’ heb je de mogelijkheid om gelijk lid te worden. Bij inschrijving op deze avond betaal je geen inschrijfkosten en ontvang je een kortingsbon van 15%, te gebruiken bij Reuvers Sport, de tennisspecialist van Zwolle.

We hopen je snel te zien op de eerste dinsdag van de maand! Als vereniging hechten we veel waarde aan betrokken leden, die met veel plezier een balletje komen slaan en zich altijd welkom voelen. Dus voel je welkom op de ‘Warm Welkom’ avond!

 

Met vriendelijke groet,

Marjolein en Richard Schreurs
de ‘Warm Welkom’ commissie

 

Onze Sponsors

PV accountants
G&N Recycling
IJsseltours
Racket Service Stadshagen
Westera Accountancy
J.J. Meijer Assurantien
Bas Autowas
Verhoek
Schreuder