Nieuws over onze jeugd

Wisse Jonker is afgelopen weekend tweede geworden bij de Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen in Rotterdam. Wisse (2) verloor in de finale van Amadatus Admiraal (5): 2-6, 2-6. Amadatus won in de halve finale nog van Ryan Nijboer (1). Aankomend weekend doet Wisse ook mee aan de NOJK t/m 18 jaar.

Sarah van Emst doet mee aan het JRT*** Nationaal Indoor Toernooi in Heemskerk. Sarah won haar poulewedstrijd gisteren: 6-4, 6-2. Ze mag aankomend weekend in een afvalschema van 8 aantonen hoe goed ze is.

Afgelopen zaterdag begonnen de kids met de World Tour competitie. Op ons park was de Oranje Jeugd bezig met de eerste competitiewedstrijden in de lentezon.

Aankomende week is het Kouwen Jeugd Stadshagen Open. Elke dag zijn er vanaf 17:00 uur (woensdag vanaf 14:30 uur) wedstrijden bij ons op het park. In het weekend van 14-15 maart worden de finales gespeeld. Kom dus vooral kijken en genieten van onze jeugd!