Nieuwsbrief Januari

• Tennis in the Dark – 27 februari 2016
  • Open Tennis Dagen – 26 maart 2016
Bijzonder Algemene Leden Vergadering – 2 februari
Op 2 februari aanstaande, om 20.00, is er een Bijzondere Algemene Ledenvergaderingin de kantine van TC’91 Stadshagen. In de huidige staat zijn de vier French Court banen officieel afgekeurd door de KNLTB. Dit betekent dat er op deze banen geen officiële wedstrijden gespeeld mogen worden (zoals het Blessed Generation Dubbeltoernooi, het Jeugd Open en de Voorjaarscompetitie 2016). Er is een herstelactie opgestart met als doel de French Court banen weer bespeelbaar en goedgekeurd te krijgen voor aankomend half jaar. Dit heeft niet geleid tot het gewenste resultaat.Samen met de projectgroep baanvervanging en het bestuur zijn mogelijke scenario’s verkend wat te doen met de French Court banen op deze korte termijn, waarbij (mogelijk) afgeweken wordt van het traject wat was ingeslagen.

Tijdens de behandeling van dit punt worden alle scenario’s, de voor- en nadelen van alle scenario’s en de conclusies behandeld. Het bestuur heeft een voorstel geformuleerd naar aanleiding van de uitkomsten van deze scenario’s.

Het voorstel heeft betrekking op het versneld vervangen van de French Court banen.

Je kunt je aanmelden voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering door een email te sturen naar bestuur@tc91stadshagen.nl je krijgt dan de uitgebreide informatie m.b.t. de French Court banen.

Ja, ik meld mij aan
Nee, ik ben verhinderd
Algemene Ledenvergadering – 17 februari
Op woensdag 17 februari is de Algemene Ledenvergadering van 2016. Je wordt hier binnenkort persoonlijk voor uitgenodigd door het bestuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering worden de resultaten van het seizoen 2015-2016 besproken en wordt er vooruit gekeken naar het seizoen 2016-2017. Jij kunt op 17 februari jouw mening laten horen.
Vrijwilligersbijdrage
Een tennisvereniging zoals TC’91 Stadshagen draait om vrijwilligers. Zo zijn er vrijwilligers betrokken bij onderhoud, commissies en evenementen. De verschillende commissies en andere vrijwilligersactiviteiten worden de aankomende tijd geëvalueerd.Wanneer jij niet betrokken bent bij zo’n commissie of andere activiteit kun je jouw vrijwilligersbijdrage invullen door het draaien van bardiensten. Na evaluatie van afgelopen seizoen is besloten dat het aantal bardiensten teruggedraaid wordt naar 3 per senior lid (18 – 65 jaar). Indien je voorjaarscompetitie speelt en er niet voor kiest om de competitiebardienst af te kopen dan komt het neer op 4 bardiensten.

Het rooster voor seizoen 2016-2017 wordt eind februari online beschikbaar gesteld viawww.afhangbord.nl. Je kunt je dan online inschrijven voor de bardiensten. Tijdens het ophalen van jouw KNLTB pas controleren we dit en volgt uitgifte van jouw KNLTB pas.

Pasjesavonden
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om jouw KNLTB pasje op te halen! Jouw KNLTB pas van 2016 is nodig om binnen te komen in de kantine, af te hangen via het afhangbord en om deel te nemen aan officiële KNLTB toernooien en de voorjaarscompetitie. Dit jaar zijn er 3 mogelijkheden om jouw pasje op te halen.

• Zaterdag 19 maart 13:00 – 16:00
  • Dinsdag 22 maart 19:30 – 22:00
  • Woensdag 30 maart 19:30 – 22:00

We bieden meerdere data aan zodat je gegarandeerd jouw pasje kunt ophalen. Zet deze data in jouw agenda en help ons mee om alle pasjes uit te delen!

Stadshagen Blessed Generation Dubbeltoernooi 2016
Ook in 2016 organiseren we in de aanloop naar de voorjaarscompetitie weer het Blessed Generation Dubbeltoernooi. De opbrengsten van dit toernooi gaan naar het goede doel Blessed Generation. Het toernooi is in de week van 21 tot 27 maart eventueel met gebruik van het voorweekend. Maak gebruik van dit voorjaarstoernooi en zorg dat jij met jouw competitie partners klaar bent voor de competitie.Stadshagen Blessed Generation Dubbeltoernooi 2016

Blessed Generation

Stadshagen Jeugd Open 2016
Ook dit jaar willen we weer een jeugd toernooi organiseren voorafgaand aan de voorjaarscompetitie. Het jeugdtoernooi van 2015 was een groot succes met een fantastisch finaleweekend, georganiseerd door Paul en Jan Willem. Ook dit jaar gaan we ons best doen om daar een vervolg aan te geven. De jeugdleden worden binnenkort geïnformeerd over het jeugdtoernooi en het toernooi zal op www.toernooi.nl gepubliceerd worden.Het toernooi wordt gespeeld in week 13!
Tennis in the Dark!
Zaterdag 27 februari is de tweede editie van het Tennis in the Dark toernooi. Na het daverende succes van afgelopen jaar wordt het dit jaar opnieuw georganiseerd. Er wordt dit jaar gespeeld in twee groepen:

• Groep 1: 19:00
  • Groep 2: 21:00

Opgeven kan via evenemententc91@gmail.com. Geef bij aanmelding jouw voorkeur op voor groep 1 of 2.

Open Tennis Dagen
Op zaterdag 26 maart van 10:00 tot 14:00 organiseren de Zwolse Tennisverenigingen de Open Tennisdag voor 2016! De Open Tennisdag is de dag om vrienden, familie, klasgenootjes of bijvoorbeeld jouw buren uit te nodigen bij TC’91 Stadshagen en kennis te laten maken met tennis! De Open Tennisdag is in het finaleweekend van het Stadshagen Blessed Generation Dubbeltoernooi!Kom dus langs op de vereniging en neem iedereen mee die kennis wil maken met tennissen. Geniet van het tennissen op het park, laat je informeren door ons over de tennisvereniging en maak gebruik van deze dag om jouw tenniscarrière te beginnen!

Onze Sponsors

TVM