OPEN DAG 12 SEPTEMBER

Open dag zaterdag 12 september bij TC’91 Stadshagen

Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat? Dan heb je het over ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.

Open dag zaterdag 12 september

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van harte welkom aan de Oude Wetering op zaterdag 12 september bij TC’91 Stadshagen. De jongste, actiefste en gezelligste tennisvereniging van Zwolle.  Van 10.00 tot 12.00 uur zetten we de deuren wagenwijd voor je open: Tennisschool Manon Jonker beantwoordt al je vragen over trainingen, je kunt jeugd activiteiten volgen via het Vriendjes & Vriendinnetjes toernooi en het bestuur is aanwezig om je wegwijs te maken bij ons.

Maak kennis met tennis bij TC’91 Stadshagen

Als je tijdens de open dag op zaterdag 12 september lid wordt van TC’91 Stadshagen profiteer je van een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding: je speelt de rest van het tennisseizoen tot april 2016 gratis (alleen inschrijfgeld € 20) en pas contributie in het seizoen 2016/2017. Ook Tennisschool Manon Jonker heeft een mooie aanbieding met een gratis proefles.

Poster-12septemberopendag-A3

Onze Sponsors