OPEN DAG 26 MAART

Open Dag 2016
Zaterdag 26 maart van 10:00 – 14:00 opent TC ’91 Stadshagen haar deuren. Met alle Zwolse verenigingen is afgesproken dat dit jaar de open dag op deze dag gehouden wordt. Dit is tijdens ons Blessed Generation Stadshagen Dubbeltoernooi. De Open Dag is de uitgelezen kans om nieuwe leden te binden aan onze vereniging.

Inmiddels is er ook een Nieuwe Leden Commissie in het leven geroepen met de volgende personen: Lars Huisman, Evelien Vollenbroek en Esther te Riele. Samen met Lars Polling gaan zij er voor zorgen dat nieuwe leden zich welkom voelen, binding krijgen met de vereniging en daardoor langer lid zullen blijven. Binnenkort wordt er een leuke flyer verspreid in Stadshagen met een interessante welkomstaanbieding. Ken jij mensen die wellicht willen gaan tennissen, dan is dit de kans om ze aan te melden!

Bestaande leden kunnen ook gaan zoeken, want we gaan een leuke beloning bedenken voor ieder aangebracht nieuw lid!

Voor de flyer, klik hier!

Actie: 50% korting op het jaarlidmaatschap: *

• Seniorleden, geen € 122,50 maar € 61,25