Open dag zaterdag 21 maart

Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat? Dan heb je het over ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.

Open dag zaterdag 21 maart

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van harte welkom aan de Oude Wetering op zaterdag 21 maart bij TC’91 Stadshagen. De jongste, actiefste en gezelligste tennisvereniging van Zwolle. Van 13.00 tot 16.00 uur zetten we de deuren wagenwijd voor je open: Tennisschool Manon Jonker beantwoord uw vragen over trainingen, de jongste jeugd tennist op speciale TennisKids velden met speciale ballen en rackets en geniet mee van ons Blessed Generation Dubbeltoernooi.

Maak kennis met tennis bij TC’91 Stadshagen

Als je tijdens de open dag op zaterdag 21 maart lid wordt van TC’91 Stadshagen profiteer je van een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding: je betaalt geen inschrijfgeld (normaal € 20,–) en krijgt een welkomstkorting bij een van onze sponsors.

Je kunt hier de flyer bekijken.