Over TC’91 Stadshagen

TC ’91 Stadshagen is een jonge, bloeiende en dynamische tennisvereniging voor zowel de recreatieve als de prestatieve tennissers, waar nieuwe leden zich snel thuis voelen.

Naast de competitiedeelname met een drukke zaterdag en zondagcompetitie, worden er heel veel andere activiteiten georganiseerd die meehelpen een belangrijk kenmerk van onze vereniging in stand te houden: gezelligheid! Veel van deze activiteiten zijn gericht op onze jeugdleden, een ander belangrijk element binnen onze vereniging. Een greep uit de activiteiten die door het jaar worden aangeboden:

• Voorjaarscompetitie inclusief afsluitend clubfeest met BBQ.
  • Open jeugdtoernooi (maart).
  • Wensink Aangenaam Stadshagen Open, inclusief feestavond (juli).
  • Dubbel 30+ 40+ Stadshagen Open, inclusief feestavond (oktober).
  • Clubkampioenschappen voor senioren en junioren (september).
  • Tossen op de maandagavond en vrijdagavond (woensdagochtend voor dames).
  • Activiteiten: paard veulen toernooi, vriend-vriendinnen toernooi, speciale jeugd dag en nog veel meer.
  • Vrijwilligersavond voor actieve leden.
  • Evenementencommissie:
    • openingstoernooi,
    • thuisblijverstoernooi,
    • winterklaverjassen,
    • kerstklaverjastoernooi,
    • cocktailtoernooi,
    • apres-ski toernooi.

Ondanks dat er nog beperkt ruimte is doen er nog steeds meer teams van onze vereniging mee aan de door de KNLTB georganiseerde voorjaarscompetitie. Van beginners en nieuwe leden tot aan ervaren tennissers aan toe: het niveau in de breedte van TC ’91 Stadshagen wordt elk jaar beter. Hiervoor heeft de tennisvereniging ook een tennisschool op het park die haar in deze doelstelling ondersteunt.

Lid worden? Tennisles nemen? U bent van harte welkom! De meeste informatie zal op onze website te vinden zijn. Voor toelichting of nadere informatie kunt u zich richten tot de ledenadministratie, de bestuursleden of de trainers op het park!

Het is mogelijk om bij de vereniging op iedere leeftijd en elk niveau met tennis te beginnen. De tennisschool gebruikt de lesmethode Tenniskids, samen met de meer traditionele wijze van lesgeven. Kinderen vanaf 4-5 jaar kunnen nu al beginnen met tennis en het leren van bijbehorende balvaardigheden. Met Tenniskids leren kinderen successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit en plezier te beleven op een tennisveld.

Extra Update Corona
maart 15, 2020
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020