Salland Zorgverzekeringen Aanbieding

Een aanbieding van Salland Zorgverzekeringen voor TC91stadshagen.nl leden.

Wie is Salland Zorgverzekeringen?
Wij zijn dé zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel en bieden landelijke dekking. We brengen onze verzekerden graag in beweging en we helpen ze om gezond en fit te blijven. Omdat sportclubs hier ook iedere dag mee bezig zijn, ondersteunen wij hen graag. Clubs ontvangen een mooi sponsorbedrag voor elk lid dat zich verzekert via het clubcollectief.

Wie kunnen er meedoen?
De sponsorbedragen gelden voor iedereen boven de 18 jaar:
• Volwassen leden van de sportclub
• Ouders van jeugdleden
• Vrijwilligers
• Supporters

Aanmelden
Meld u uiterlijk 31 december 2020 bij ons aan en scoor voor uw club via www.salland.nl/tc91stadshagen. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering automatisch voor u op. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via (0570) 68 74 84 of via info@salland.nl. Wij helpen u graag verder.

Al verzekerd bij ons?
Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van uw sportclub? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland. Ook dan ontvangt uw club een sponsorbedrag.

Scoor voor de club:

Onze Sponsors