Schrijf je nu in voor verschillende jeugdtoernooien!

Komende zomer zullen er weer veel jeugdtoernooien zijn rondom Zwolle. Doe vooral mee!

Olympus Open Jeugdkampioenschappen
Ook dit jaar organiseert ZTC de Pelikaan in de laatste week van de zomervakantie de succesvolle Olympus Open Jeugdkampioenschappen in Zwolle. Het toernooi wordt gehouden van 22 t/m 28 augustus op het Tennispark van ZTC de Pelikaan. Jeugdleden kunnen zich inschrijven in een groot aantal categorieën (rood, oranje, groen en geel) in een recreatief of prestatief deel. In het prestatieve deel zijn super hoge geldprijzen te verdienen. Deelnemers aan het recreatieve deel maken kans op een mooie beker. Zie hier de flyer!

Zwolse Tenniskampioenschappen
Het ZTK 2016 wordt gespeeld van 19 t/m 25 september in week 38 en het finaleweekend zal dit jaar plaats vinden op gravel bij ZLTB. De jeugd speelt voorronden op 18 sept (cat. Geel en Groen), 21 sept (cat. Rood en Oranje) en de finales op zondag 25 sept. Al deze speeldata voor de jeugd vinden plaats op het tennispark van ZLTB.

Dunique Jeugdtoernooi in Heerde
Dit vindt plaats van 26 juni tot en met 3 juli 2016. De inschrijving staat open voor jeugdtennissers van alle verenigingen in de volgende categorieën:

• Rood – Oranje toernooi: woensdag 29 juni
  • Groen (10 t/m 12), Geel: 11 t/m 12, 11 t/m 14 en 11 t/m 17 jaar: hele week

Als leeftijdsgrens geldt de leeftijd op 31 dec. 2016.

KNLTB Funmasters
Speciaal voor de tennissende, middelbare schooljeugd zijn we met een aantal zwolse tennisverenigingen een leuk initiatief gestart om 5 of 6 keer per jaar iets te organiseren. En wel op een vrijdagmiddag. De eerste vrijdagmiddag die georganiseerd gaat worden is bij ons op TC’91 Stadshagen op 27 mei.

We gaan dan van 17.00 tot 19.30 allerlei hele leuke tennisactiviteiten doen en sluiten daarna af met een (gratis :)!) maaltijd.
Je kan zelfs vrienden en vriendinnen die niet lid zijn meenemen. Lekker tennissen, muziekje erbij, beetje chillen, kortom, top middag!

Voor meer informatie en om je in te schrijven, ga snel naar:

Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen en kunnen we daar ook met het eten rekening mee houden.