Stadshagen Blessed Generation Dubbeltoernooi 2015

Dit jaar start het tennisseizoen bij TC’91 met het Stadshagen Blessed Generation Dubbeltoernooi. Van 16 tot en met 22 maart wordt dit mooie benefiettoernooi weer gespeeld op het tenniscomplex van TC’91 Stadshagen aan de Oude Wetering.

ook dit jaar staat dit benefiettoernooi geheel in het teken van de Stichting Blessed Generation. Deze stichting zet zich in voor (wees)kinderen in Kenia. Ze bieden deze kinderen een toekomst door onderwijs, liefde en veiligheid. Dit jaar zetten we ons specifiek in voor het project “De droomschool”. Voor meer informatie over dit project en voor kind sponsoring kijk je op www.blessedgeneration.nl of kun je contact opnemen met Remko Schultz.

Dit dubbeltoernooi kun je spelen in de rubrieken 3 tot en met 9 en de speelsterktes 6 en 7 kunnen ook als 30+ gespeeld worden. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl. Er wordt rekening gehouden met de verhinderingen als gevolg van de FTO.

Schrijf je snel in.

Met sportieve groet,

Remko Schultz

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo_HyundaiBWLogo_Telstar

Onze Sponsors