Start Grote Club Actie

Vanaf vandaag deelt Manon van de tennisschool aan iedereen een brief uit en een boekje om loten te verkopen voor de Grote Club Actie. Vorig jaar verkochten we met z’n allen maar liefst 475 loten.  We willen als club graag nog wat nieuwe materialen kopen en ook nog graag een nieuwe onderhoudstrekker. Help jij mee? Ga vanaf zaterdag snel op pad en vraag in je omgeving of ze loten willen kopen voor jouw tennisvereniging. Om JOU te belonen voor JOUW inzet kun je zelf ook wat verdienen: wanneer jij 15 loten verkoopt krijg je een blik gloednieuwe tennisballen. Verkoop je nog meer (30 loten) dan krijg je een tennistas en zelfs een trainingspak bij 50 loten. Bij 80 loten ben je de held van de club en krijg je zelfs een tennisracket. Op woensdag 15 november plannen we een grote prijsuitreiking. Wie verkoopt de meeste loten? Wie wint de grote beker? Op voorhand willen we alle jeugdleden bedanken die meedoen en alvast heel veel succes. Een informatieblad en de boekjes zijn af te halen bij Manon en in de hal bij TC’91 Stadshagen.