TC’91 doet mee aan de Grote Clubactie!

Jullie zijn druk bezig met de verkoop van loten voor de grote clubactie.
Via de tennisles hebben jullie ook een formulier ontvangen met allemaal data. Omdat de eerste inleverdatum op zaterdag 22 oktober in de Herfstvakantie was gepland hebben we het verloop iets anders ingedeeld. Lees daarom deze mail aandachtig door.
En tot en met 23 oktober heb je nog de tijd om je loten te verkopen, dus succes!  En let op je kunt prijzen winnen met de verkoop van de meeste loten!

Beste ouders/verzorgers,

Dit jaar doet de TC’91 Stadshagen jeugdafdeling mee aan de grote clubactie. Dit levert de TC’91 jeugdafdeling geld op, wat gebruikt wordt om materiaal en dergelijke van te kopen. Wij rekenen op je inzet!

Hierbij een kleine uitleg:
U ontvangt vanaf maandag 3 oktober een boekje voor de verkoop van loten die contant betaald dienen te worden. In dit boekje kan uw kind opschrijven aan wie hij/zij de loten heeft verkocht. Het zou leuk zijn als je minimaal 3 clubloten kunt verkopen à € 3,- per stuk. (Zorg direct dat je de contante betaling krijgt) Het verloop van de Grote Clubactie is als volgt:

Vanaf maandag 3 oktober

Uitreiken boekjes

In de week van 24 oktober

Inleveren verkoopboekjes bij Manon

Vanaf maandag 31 oktober

De verkochte loten worden uitgedeeld in de les aan de kinderen/ouders. Deze dienen rond gebracht te worden aan de kopers van de loten. De loten moeten contact worden betaald indien dit nog niet van te voren is gebeurd.

In de week van 21 november

Inleveren contant geld in envelop met naam bij Manon.

Zaterdag 3 december

Bekendmaking prijsuitreiking TC’91 verkoopactie via mail.

Donderdag 8 december

Trekking Grote Clubactie

PRIJZEN
Het is elk jaar weer een sport om zoveel mogelijk loten te verkopen en dit wordt ook beloond! Het aantal verkochte loten bepaalt jouw beloning;
15 loten of meer: Blik tennisballen
30 loten of meer: Een sporttas of tennistas
50 loten of meer: Een trainingspak
80 loten of meer: Tennisracket

We danken u alvast voor de medewerking en wensen jullie heel veel succes met de verkoop!

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie TC’91 Stadshagen