//
u leest...

Nieuws

TC’91 Stadshagen organiseert van 15 tot en met 21 juli 2019 het Tennisschool Manon Jonker Brons TC’91 Stadshagen Open

Een KNLTB Junioren Toernooi BRONS en een Open Jeugdtoernooi

Ook dit jaar organiseert TC’91 Stadshagen weer een Jeugdtoernooi. Dit jaar bestaat dit evenement uit een KNLTB Junioren Toernooi BRONS (1902379) en een Open Jeugdtoernooi (1901421) voor jongens en meisjes in verschillende categorieën. Het toernooi wordt gespeeld van maandag 15 juli tot en met zondag 21 juli, dit is voor veel kinderen de eerste week van de zomervakantie. Je kunt je inschrijven op mijnknltb.toernooi.nl. Inschrijven voor het KNLTB Junioren Toernooi BRONS kan tot en met vrijdag 28 juni 2019 14:00 uur, inschrijven voor het Open Jeugdtoernooi kan tot en met vrijdag 5 juli 2019 16:00 uur. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft. De kosten voor het enkelspel zijn € 7,50,– per onderdeel. De kosten voor het dubbelspel zijn € 5,– per speler per onderdeel. Tijdens het toernooi zullen er diverse leuke activiteiten plaatsvinden. Verder zorgen we voor een ontspannen sfeer, een hoop gezelligheid en hopen we op mooie potten tennis.

KNLTB Junioren Toernooi BRONS (1902379)

Vorig jaar heeft TC’91 Stadshagen een JRT* georganiseerd. De KNLTB heeft met ingang van 2019 de systematiek met betrekking tot jeugdranglijsttoernooien gewijzigd. Dit jaar organiseren we daarom een KNLTB Junioren Toernooi BRONS, dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de KNLTB Junioren Tour. De week waarin dit evenement plaatsvindt is een zogenaamde Enkelweek, dat betekent dat er alleen een enkelspel toernooi georganiseerd wordt. Mocht je willen dubbelen dan kun je je inschrijven voor het Open Jeugdtoernooi.

In het KNLTB Junioren Toernooi BRONS wordt er gespeeld in de categorieën: JE & ME 12, JE & ME 14 en JE & ME 16.

Open Jeugdtoernooi (1901421)

Het open jeugdtoernooi is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 17. De categorieën zijn onderverdeeld in rood 6 t/m 9, oranje 8 t/m 11, groen 8 t/m 14, geel 10-14 en geel 11-17. Je kunt enkelen en dubbelen.

De onderdelen 6 t/m 9 (rood), 8 t/m 11 (oranje) en 8-14 (groen) zijn gemengde onderdelen. Jongens en meisjes spelen tegen elkaar, zowel in de enkel als de dubbel, er wordt gespeeld met respectievelijk rode, oranje en groene ballen. In de categorieën 10-14 en 11-17 (geel) wordt gespeeld met gele ballen.

Wat is het verschil tussen het KNLTB Junioren Toernooi BRONS en het Open Jeugdtoernooi?
Er zijn niet zo veel verschillen. De wedstrijden worden op dezelfde manier gespeeld. Het belangrijkste verschil is dat het tennisniveau van kinderen die meedoen aan KNLTB Junioren Toernooi BRONS vaak iets hoger is dan dat van kinderen die meedoen aan een Open Jeugdtoernooi.

Handig om te weten:

  • Je kunt aan maximaal 2 onderdelen meedoen (gecombineerd KNLTB Junioren Toernooi BRONS en Open jeugdtoernooi)
  • Schrijf je je in voor het KNLTB Junioren Toernooi BRONS enkelspel en wil je ook in het Open Jeugdtoernooi meedoen aan een enkelspel onderdeel? Dan kan dat. Schrijf je dan wel 1 categorie hoger in.

Een voorbeeld: Je schrijft je voor het KNLTB Junioren Toernooi BRONS in voor de categorie ME 12, schrijf je dan bij het Open Jeugdtoernooi in de categorie ME 11-17 jaar.

Meer informatie en vragen
Meer informatie is te vinden in de ‘bijzondere toernooibepalingen’ op mijnknltb.toernooi.nl. Als je vragen hebt, kun je een email sturen naar jtbronstc91stadshagenopen@gmail.com.

Schrijf je snel in!

Onze Sponsors

Racket Service Stadshagen
G&N Recycling
Keizer Garantiemakelaars
J.J. Meijer Assurantien
Salland
Schreuder
Westera Accountancy
Tennisschool Kilian
Verberg Financiele Dienstverlening
Verhoek
Bas Autowas