Tennisschool

Tennisschool Manon Jonker

Mijn naam is Manon Jonker en samen met Elselien Veldman, Stefan van de Stroet en Morris Michel, verzorgen wij alweer 6 jaar de tennistrainingen bij T.C.’91-Stadshagen.
Wij geven training aan alle leeftijden, van 4 tot ……u zegt het maar, wij staan voor u klaar op de baan. Naast tennistrainingen verzorgen wij o.a. ook clinics en sportfeestjes.

Zelf ben ik ook verbonden aan het Thomas a Kempis college, TAK, waar ik 8 jaar geleden de sportclasses heb opgezet en waar ik nu wat meer op de achtergrond doe. Het loopt en staat en mijn collega’s hebben het overgenomen.

Op het Centre for Sports & Education, CSE, ben ik manager tennis. Oudercontacten, 10 minuten gesprekken, vergaderingen vanuit school en de sport en tennistrainingen zijn enkele activiteiten die ik daar doe. Het CSE is de enige, unieke, middelbare school, waar sport centraal staat. Op deze school kan ieder talent, 15 verschillende sporten, zich optimaal voorbereiden op een carrière in de sport. Van T.C.’91 zat Wisse Jonker er op school en nu zitten Sarah van Emst en Steven Hoek er ook op.

Met de samenwerking van CSE en T.C.’91-Stadshagen, proberen we het maximale uit de sporters te halen, maar dat doen wij natuurlijk ook bij ons op de club. Ieder op zijn nivo en met heel veel lol en plezier, want dat is waar het om draait. Plezier hebben en ook nog de mooiste sport leren, hoe mooi is dat.

Wij staan graag voor u klaar om, net als wij, verslaafd te raken aan het tennissen!

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met mij op. Kijken wat we samen kunnen gaan doen!

Tot ziens op de baan.

Groet Manon Jonker

Neem voor meer informatie gerust eens een kijkje bij de andere onderwerpen onder Tennisschool.

Jaarkalender

Op de onderstaande (feest) dagen wordt er geen training gegeven:

Herfstvakantie
Kerstvakantie
Voorjaarsvakantie
Pasen
Koningsdag
Meivakantie
Hemelvaart
Pinksteren
Start zomertraining 2019 1 april 2019

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.