Les rooster zomer 2019

Beste lessers,

Hieronder de voorlopige lesindeling voor de zomer 2019. Indeling is onder voorbehoud en zal binnen de 1e week nog aangepast worden.
Door de vele voorkeuren is het lastig geweest om tot deze indeling te komen. Start is 1 april 2019.

Graag de eventuele veranderingen op de baan met de trainer(s) bespreken. (Dus niet via mail of app)

zomerlessen 2019

Download de PDF hier: Zomerlessen 2019

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.