Tennissen in je eigen wijk! – Zaterdag 4 september Open Dag bij TC’91 Stadshagen

Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Onze jongste speler is 4 jaar en de oudste is boven de 80 jaar. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.

Altijd al willen tennissen, maar het kwam er maar steeds niet van? Dan ben je van harte welkom aan de Oude Wetering op zaterdag 4 september bij TC ’91 Stadshagen. De jongste, actiefste en gezelligste tennisvereniging van Zwolle.

Van 10:00 tot 14:00 uur zetten we de deuren wagenwijd voor je open. Wij beantwoorden al jouw vragen over TC‘91 Stadshagen. Tennisschool Floris Kilian is aanwezig en beantwoordt jouw vragen over trainingen. En je valt met de neus in de boter, want zaterdag is het extra gezellig en druk op het tennispark. De Groepsspellen.nl clubkampioenschappen vinden deze week namelijk plaats. Je ervaart gelijk de gezelligheid en sfeer van onze vereniging.

Maak kennis met tennis bij TC‘91 Stadshagen. Als je tijdens de Open Dag op zaterdag 4 september lid wordt van TC’91 Stadshagen profiteer je van een aantrekkelijke welkomstaanbieding:

– De maand september tennis je gratis

–  Je betaalt geen inschrijfkosten

– Je ontvangt een waardebon van 15% korting bij Reuvers Sport Speciaalzaak

– En je krijgt een gratis blik met tennisballen

Wat maakt TC‘91 Stadshagen? 600+ gezellige en sportieve leden. Jaarlijks 4 open toernooien, speciaal Jeugd Weekend, binnen tennissen in de winter, 300+ competitiespelers, leuke mix van jong en oud(er).

Onze Sponsors

Rikels-slaapexperts