Toelichting Tenniskids en Junioren

Competitie 2020 Junioren

De Kia Tenniskids competitie (t/m 12 jaar) bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Kia Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt.

De Junioren competitie 13 t/m 17 jaar bestaat uit een meisjescompetitie, jongenscompetitie en een gemengde competitie. Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers. Bij de meisjes- en jongenscompetitie speelt een team 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen. Bij de gemengde competitie worden er 2 jongens enkelpartijen, 2 meisjes enkelpartijen en 2 gemengd dubbelpartijen gespeeld.

Voor de start van de voorjaarscompetitie hadden bijna 70 kinderen zich opgegeven om mee te doen aan de verschillende competities. Helaas zorgde Corona ervoor dat de competitie niet doorging.

Gelukkig zijn inmiddels de tennislessen weer gestart, kan er weer vrij getennist worden en lijkt het erop dat we binnenkort ook competitie kunnen spelen.

Deze competitie zal er iets anders uit gaan zien. Het belangrijkste verschil met het voorjaar voor Rood en Oranje is dat er 5 speeldagen zijn (in plaats van 8 speeldagen in het voorjaar).

We gaan er nu vanuit dat officiële wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten, hiervoor kun je je vanaf vandaag inschrijven.

We hopen natuurlijk dat alle kinderen en teams die zich voor de Kia Tenniskids voorjaarscompetitie én de juniorencompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar.

Het is hiervoor wel nodig dat je je nog een keer aanmeldt door het inschrijfformulier op de website van TC ’91 Stadshagen in te vullen vóór 15 juni 23:59 uur.

Had je je nog niet opgegeven voor de voorjaarscompetitie, maar je wil wel graag met andere kinderen van de club meedoen aan de najaarscompetitie?

Geef je dan alsnog snel op via het inschrijfformulier dat je op de site van TC ’91 Stadshagen vindt, onder het kopje “Competitie”!

Na 15 juni zullen de teams worden gemaakt. Als je je hebt ingeschreven ontvang je zo snel mogelijk bericht over de teamindeling en het programma.

Heb je ondertussen vragen, dan kun je altijd een mail sturen naar jeugdcommissie@tc91stadshagen.nl

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Extra Update Corona
maart 15, 2020
Update Corona
maart 12, 2020
Banen Beperkt beschikbaar
maart 8, 2020
Nieuwsbrief juni 2020
juni 30, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020