Toernooien augustus-september-oktober!

De schoolvakantie zit er bijna op maar de toernooikalender staat nog vol met toernooien.

1. De Telstar Clubkampioenschappen Stadshagen 2015. In week 36, waarbij als het nodig is gebruik gemaakt wordt van het voorweekend op 29 en 30 augustus. De afsluiting van de clubkampioenschappen is op zaterdag 5 september. We gaan hier een mooi feest van maken. Inschrijvingen staan open in voor de enkel, dubbel en gemengd dubbel in de categorieën 3 tot en met 9 waarbij vanaf de 6 tot en met 9 ook de mogelijkheid is voor 35+ categorie. Tot nu toe hebben we 87 deelnemers maar dit moet binnen onze vereniging toch makkelijk boven de 100 uit kunnen komen. Schrijf je nu in voor de clubkampioenschappen
  2. Zwolse Tennis Kampioenschappen. Dit jaar onder een nieuwe naam en met deelname van alle verenigingen in Zwolle. Het finale weekend, 19 en 20 september, is dit jaar bij T.C. ’91 Stadshagen. Een mooie visitekaartje voor onze vereniging en het is uiteraard nog mooier om dan veel van onze leden actief op de baan te zien. De Zwolse Tennis Kampioenschappen zijn open voor de jeugd en de senioren. Schrijf je nu in voor de Zwolse Tenniskampioenschappen.
  3. Van Doorn Security Stadshagen Open 25+ en 40+ toernooi. De jaarlijkse afsluiter van het buiten seizoen in Zwolle. Dit jaar met een nieuwe enthousiaste sponsor: Van Doorn Security. De toernooiorganisatie slaagt er altijd in om hier een van de gezelligste toernooien van Zwolle van te maken. Afgelopen jaar werd er in het finaleweekend afgesloten met een heuse pizzabakkerij en BBQ. Kortom nog eenmaal aan de bak op de buitenbanen voordat het winterseizoen begint. Schrijf je nu in voor het 25+ en 40+ toernooi.

Wil je wel meedoen maar heb je geen partner? Maak gebruik van de facebook pagina van T.C. ’91 Stadshagen en geef aan dat je op zoek bent naar een dubbelpartner. Of vraag de toernooiorganisatie wat de mogelijkheden zijn! Als je dan toch op onze facebook pagina bent zorg er dan voor dat je ons ook ‘liked’, dan blijf jij op de hoogte van de laatste actualiteiten!

Succes bij de aankomende toernooien!

Diederik van Hogendorp
Technische Commissie