Update Corona

Bericht van het Bestuur
Vanuit TC ‘91 Stadshagen volgen wij het advies van De KNLTB op. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. De maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland. Wat dat voor de competities en trainingen en toernooien en evenementen betekent voor TC’91 Stadshagen kunnen jullie verderop lezen.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij vanuit TC ‘91 Stadshagen iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. Zie ook verderop in dit bericht voor meer info.

Toernooi
Voor TC ‘91 Stadshagen geldt daarom dat wij helaas genoodzaakt zijn om het Stadshagen Blessed Generation dubbeltoernooi 2020 af te gelasten. De deelnemers hebben reeds een mail hierover ontvangen.

De kantine
De kantine wordt per direct gesloten. Mocht je een bardienst hebben staan tussen nu en 31 maart, willen wij jou verzoeken om deze bardienst op een ander moment in te plannen.

Banen
De banen voor vrij spelen en de verhuurde banen in de hal blijven open om op te spelen.

Bardiensten inplannen
Online kun je je nog steeds inschrijven voor de bardiensten vanaf 1 april. Doe dat allemaal graag deze maand nog. Mocht je alsnog hulp willen bij de inschrijving van de bardiensten dan graag een mail aan ledenadministratie@tc91stadshagen.nl

Betalen lidmaatschap
Het betalen van het lidmaatschap bij de penningmeester in de kantine komt te vervallen. Hiervoor wordt een nieuwe datum gepland. Je kunt alsnog kiezen voor zelf overmaken onder vermelding van je naam en factuurnummer. Dank daarvoor.

Open dag
De open dag die gepland staat op zaterdag 21 maart komt te vervallen. Wij zullen hiervoor een nieuwe datum plannen. Bij online inschrijven voor een lidmaatschap bij TC ‘91 Stadshagen geldt tot en met 31 maart wel de korting van de open dag.

Pubquiz
De pubquiz gepland voor 27 maart zal komen te vervallen. Deze is helaas ook gepland in de periode dat de aangescherpte richtlijnen gelden.

Afbouw hal en FTO
Voor de mensen die helpen met de afbouw van de hal volgt nog verdere informatie later in de maand.

Morgen volgt er nog een update in verband met de FTO. Vanavond zal het bestuur van de FTO in overleg met de KNLTB hierover een beslissing nemen.

Tennisschool – trainingen
In overleg met de tennisschool Manon Jonker zullen de trainingen WEL doorgaan. Dit is conform de richtlijnen van de KNLTB met maximaal 4 personen per baan. Voor vragen hierover kunnen jullie contact opnemen met de betreffende tennisleraar. Dit geldt ook voor de competitietrainingen.
De tennisschool Manon Jonker heeft hierover nauw contact met de tennisleraren van tennisschool Manon Jonker en collega tennisscholen in Zwolle en omgeving.

Voor alle activiteiten waar je als lid aan deel neemt, verzoeken wij jullie om hiervoor de eigen verantwoordelijkheid te pakken en de richtlijnen van de RIVM in acht te nemen. In onderstaande link de richtlijnen vanuit de RIVM en de overheid en daaronder de link van de KNLTB

Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar bestuur@tc91stadshagen.nl