Vacatures Jeugdcommissie

Jeugdcommissie zoekt ondersteuning

De jeugdcommissie houdt zich bezig met allerlei zaken rondom de jongste leden van onze vereniging. Hierbij kan je denken aan het organiseren van activiteiten, toernooitjes en meedenken bij de indeling van de competitie en lesgroepen. De jeugd is een belangrijke groep leden van onze vereniging die veel aandacht verdiend. Het plezier in de tennissport staat centraal.

Wij willen de komende jaren, in samenwerking met de nieuwe tennisschool, het aanbod van activiteiten, toernooien en (interne) competities voor onze jeugd uitbreiden. Om dit te kunnen bereiken hebben we behoefte aan enthousiaste vrijwilligers (leden of ouders) die een vast onderdeel van de jeugdcommissie willen worden of die een of meerdere keren per jaar wil helpen bij het organiseren en uitvoeren van een activiteit of toernooi.

De jeugdcommissie is op zoek naar:
– Drie vaste uitvoerende leden voor het organiseren van activiteiten.
– Meerdere vrijwilligers voor hulp bij toernooien.

Leden jeugdcommissie: wij zoeken drie enthousiaste vrijwilligers die meerdere keren per jaar de kar willen trekken bij het organiseren van uiteenlopende activiteiten. Als vast lid leer je als snel wat er nodig is om een jeugdtoernooi of spelletjesmiddag te organiseren. Om dit te organiseren zoek jij uit de poel van vrijwilligers mensen die jou kunnen helpen bij het opzetten en uitvoeren van de activiteit. Je hebt daarin de vrijheid om gezamenlijk af te spreken hoe jullie de uitvoering willen invullen. Tijdsinvestering: gemiddeld 1 à 2 uur per week, waarbij het rondom activiteiten drukker zal zijn en periodes erg rustig.

Vrijwilligers voor losse activiteiten: om de activiteiten goed te kunnen opzetten en uitvoeren zoeken wij vrijwilligers die zich willen aanmelden voor een pool van vrijwilligers die wij kunnen benaderen als we hulp nodig hebben bij toernooien of andere activiteiten. Dit betekent dat je zelf kan aangeven wanneer je wil en kan helpen bij de organisatie. Als je aangeeft te willen helpen zal je voorafgaand aan de betreffende activiteit meegenomen worden in een aantal overleggen om te bepalen wat er nodig is en wie wat gaat doen. Taken kunnen uiteenlopen van helpen bij de organisatie (flyers maken, toernooi opzetten, boodschappen doen, etc) tot het helpen op de dag/ dagen zelf (bijvoorbeeld scores bijhouden met toernooitjes of gastvrouw/heer zijn bij competities). Tijdsinvestering: afhankelijk van de soort activiteit (bijvoorbeeld een of meerdere dagdelen bij een toernooi of een ochtend bij de competitie) en de hoeveelheid activiteiten waar je je voor opgeeft.

Fysiotherapie Gezondheidshuis is gestart met de tweewekelijkse inloopspreekuren op de dinsdagavonden van 19.30 – 20.30 uur in het clubhuis van TC’91. Op onze website van het Gezondheidshuis hebben wij alle data vermeld wanneer wij aanwezig zijn, dit is veelal gecombineerd met de warm welkom avonden voor nieuwe leden.

Daarnaast zijn wij op meerdere tijdstippen dan alleen de tweewekelijkse dinsdagavonden aanwezig in de toernooiweek van het Bert Wieten Stadshagen Open Toernooi (Juli). Als dit goed draait kunnen wij ook bij andere open toernooien ondersteuning bieden.

Precieze invulling daarvan melden wij t.z.t. op onze website.

Kom tennissen bij TC’91 Stadshagen en profiteer nu van de voorjaarsactie!
maart 18, 2021
maart 8, 2020
Woordje van de voorzitter
januari 17, 2020
Jeugd voorjaarcompetitie 2020: Geef je op!
december 11, 2019
Salland Clubactie 2020