Woordje van de voorzitter

Ik heb besloten om eerder te stoppen als voorzitter van TC’91 Stadshagen. Normaal zou mijn tweede en laatste termijn als voorzitter in 2021 aflopen. Echter, ik heb de laatste paar weken wat tijd genomen om terug te kijken en goed na te denken. Alles overwegende besloten nu al te stoppen. Geen gemakkelijke beslissing, want de vereniging gaat me echt aan het hart.

In de afgelopen vijf jaar heb ik het prima naar mijn zin gehad en kijk ik terug op een mooie, intensieve en boeiende periode. We hebben in het bestuur en met alle enthousiaste vrijwilligers veel voor deze prachtige vereniging kunnen betekenen. Daar ben ik erg trots op!

Maar het is mooi geweest. In het afgelopen jaar is het steeds meer duidelijk geworden dat voor een aantal belangrijke onderwerpen ik niet meer verwacht het verschil te kunnen maken voor de leden. Als dat samenvalt met andere drukke werkzaamheden en aandacht voor mijn gezin, dan moet je op een gegeven moment keuzes maken.

De komende tijd zal ik mij, samen met het bestuur, bezighouden met het zoeken naar een geschikte opvolger en een goede overdracht verzorgen.

Dank allemaal. Jullie zullen mij zeker weer op de tennisbaan zien!

Lars