Zaterdag 23 juni – Jeugdevenementendag TC’91 Stadshagen (+ oproep inleveren 2e hands tennisspullen)

Op zaterdag 23 juni 2018 wordt weer de jeugdevenementendag georganiseerd op het park van TC’91 Stadshagen. Dit jaar onder leiding van Nicole Frederiks, stagiair bij tennisschool Manon Jonker. De dag wordt opgesplitst in twee delen: De ochtend is ingevuld voor de jongste jeugd van 5 t/m 9/10 jaar met een “Spelcarrousel” en de middag is voor de jeugd van 9/10 t/m 17 jaar met een ware “Davis Cup”. We sluiten beide dagdelen af met een hilarische bingo!

Ochtend 5 t/m 9-10 jaar:  Aanvang 9:45 uur, start programma 10 uur. Eind plm. 12:30 uur Inclusief lunch en drinken en iets lekkers
Kosten €4 per kind
Middag 9-10 t/m 17 jaar:  Aanvang 13:00 uur, start programma 13:15 uur Eind plm. 16:30 uur Inclusief drinken en middagsnack.
Kosten €4 per kind

Heb je zin om op zaterdag 23 juni samen met je tennisvrienden en -vriendinnen een gezellige dag door te brengen op ons eigen tennispark, geef je dan nu op via jeugdevenementtc91@gmail.com. Vermeld je naam, je mailadres en je leeftijd en of je meedoet met het ochtend of middagprogramma. Alvast welkom.

DIT JAAR EXTRA  —->>>
2e hands tennisspullen markt TC’91 Stadshagen (12.30-13.30 uur)
Een nieuw onderdeel op deze dag is de tweedehands ‘tennisspullenmarkt’! Tussen de Spelcarrousel en de Davis cup willen we dit jaar een tweedehands markt voor tenniskleding en andere tennisgerelateerde artikelen organiseren. Hiervoor zijn we op zoek naar tweedehands items die jullie kunnen missen. We vragen dit aan alle leden van TC’91 Stadshagen. Bij deze dus de oproep om spullen die je over hebt bij ons in te leveren. Heb je een rokje dat je niet meer past? Of zijn je schoenen eigenlijk nog heel mooi, maar kan je ze zelf niet meer aan? Of heb je nog een tennistas of zelfs een oud racket? Lever deze spullen dan bij ons in voor de verkoop. We verkopen die dan door aan anderen voor kleine bedragen en de opbrengst gaat naar de vereniging om iets voor de jeugd aan te schaffen. Leuk toch? help jij mee? Bedankt alvast.

Inleverdata spullen:
– woensdag 13 juni tussen 14.00 en 15.00 uur
– zaterdag 16 juni tussen 10.00 en 11.00 uur
– woensdag 20 juni tussen 14.00 en 15.00 uur
P.s. Zijn we er niet, hang dan de spullen aan de kapstok met een briefje erbij in dat het voor de markt is. Wij vinden het wel.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 23 juni op onze club! En ja, we hebben natuurlijk weer het springkussen.

Groeten Nicole, Jessica en Marloes.